KINIK'TA "REFLEKTÖR TAK, GÖRÜNÜR OL” PROJESI KAPSAMINDA PROGRAM DÜZENLENDI

KINIK

Trafik kazalarinin önüne geçmek için baslatilan "Reflektör Tak, Görünür Ol” projesi kapsaminda, Kinik'ta Traktör sürücülerine reflektör dagitildi.

Kinik Ilçe Jandarma Komutanligi emrinde görevli 76’nci, 82’nci ve 85’inci Jandarma Trafik Tim Komutanligi tarafindan; Kinik Kaymakamligi, Kinik Belediye Baskanligi koordinesinde Karayollarinda meydana gelebilecek traktör kaynakli trafik kazalarini önlemek amaciyla, traktör sürücülerine “Reflektör Tak, Görünür Ol” projesi kapsaminda reflektör dagitimi gerçeklestirildi.

Düzenlenen programda Jandarma Trafik Tim Komutanligi tarafindan proje hakkinda bilgiler verilerek, reflektörlerin önemi hakkinda bilgilendirmeler yapildi.

Programa katilan Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Kinik tarim ve hayvancilik potansiyeline sahip bir ilçe oldugu için traktör kullanimi yüksek bir orana sahip. Vatandaslarimizin can ve mal güvenliginin saglanmasi, traktör kazalarinin önlenmesi amaciyla bu anlamda proje büyük önem tasiyor ” dedi. Kinik Poyracik Mahallesi pazaryerinde düzenlenen program kapsaminda traktörlere ve traktör römorklarina reflektörler takildi.


Programa Kinik Ilçe Kaymakami Erol Türkmen, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Kinik Ilçe Jandarma Komutani Oral Kaymak, Kinik Ilçe Milli Egitim Müdürü Ömer Derelioglu, Kinik Ilçe Tarim Müdürü Yildirim Kavlak, Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çelik, Kinik Ilçe Müftüsü Cuma Yanar, Orman Isletme Mühendisleri, Daire Amirleri ve vatandaslar katilim sagladi.