KINIK'TA TENIS TURNUVASI DÜZENLENDI

Kinik'a kazandirilan Kinik Gençlik Merkezi'nde bu yil ilki düzenlenen tenis turnuvasi gerçeklestirildi.

Spor 23.05.2022 10:19:56 0
KINIK

Kinik’ta Gençlik Haftasi nedeniyle tenis turnuvasi düzenlendi. Kinik Belediyesi ve Kinik Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü tarafindan Kinik Gençlik Merkezi Tenis kortlarinda düzenlenen turnuvaya her yas grubundan yogun ilgi görerek katilim saglandi.

Kinik Belediyesi ve Kinik Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü tarafindan Kinik Gençlik Merkezi Tenis kortlarinda düzenlenen çok sayida tenisçinin katildigi, her müsabakasi ayri çekismeli geçen turnuvada tenisçiler izleyenlere büyük heyecan yasatti.


“KINIK'TA  BIR ILK”

Kinik Gençlik Merkezinin Kinik’a kazandirilmasi ile içerisinde bulunan tenis kortunda Kinik’ta bu yil ilki gerçeklestirilen tenis turnuvasi çok sayida vatandasin katilimiyla cosku ve heyecan dolu bir karsilasmaya yer verdi.

Turnuvaya katilim saglayan Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Kinik’imizda bulunan bu tesis için çok sansli oldugumuzu düsünüyorum. Bu yil düzenlenen tenis turnuvasi ile Kinik’ta bir ilki gerçeklestirmis olduk. Her yastan katilimin oldugunu görmek mutluluk verici oldu. Keyif dolu çekismeli bir turnuva gerçeklesti. Katilan herkesi tebrik ediyorum” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °