KINIK'TA YENI ÖGRETMENEVINDE ILK KUTLAMA ÖGRETMENLER GÜNÜ OLDU

KINIK

24 kasim Ögretmenler Günü kutlamalarinda Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer emekli ögretmenler ile bir araya geldi.

Kinik’ta 24 Kasim Ögretmenler Günü nedeniyle kutlama programi düzenlendi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Basögretmenligi kabul edisinin yildönümü olan, 24 Kasim tarihinde kutlanan Ögretmenler günü nedeniyle, ilk olarak emekli ögretmenlerle bir araya gelen Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, emekli ögretmenlerle sohbet ederek ögretmenler gününü kutladi. Programda sözü alan emekli ögretmenler, “Bizleri her yil oldugu gibi bu yilda unutmayan, Belediye Baskanimiz Dr. Sadik Dogruer’e tesekkür ediyoruz. Egitime olan katkilari ve çalismalari bizleri çok mutlu ediyor.” dedi.


Kinik’ta düzenlenen 24 Kasim Ögretmenler Günü kutlamalari, emekli ögretmenlerle bulusmanin ardindan, Atatürk anitina çelenk sunumu ile basladi. Kinik Milli Egitim Müdürlügünün, Kinik Ögretmenevi, Halk Egitim Merkezi ve Kültür Merkezi amfi salonunda düzenlemis oldugu Ögretmenler Günü programi ile kutlamalar sona erdi.


Programa katilim saglayan Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Ögretmenlik kutsal bir meslektir. En zor sartlarda bile, egitmeyi ve ögretmeyi benimseyip, fedakârca gayret gösteren ögretmenlerimizin üzerimizde emegi çoktur. Bu meslegin temeli sevgi ve fedakârliktir. Bizler düzenledigimiz bu programla onlarla bir araya gelerek tesekkürlerimizi sunmak istedik. Tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyorum.” dedi.