Kizilay Kadin Gönüllüleri Bayram Öncesi Ev Ziyaretleri Yapiyor

Kizilay Kadin Gönüllüleri Bayram Öncesi Ev Ziyaretleri Yapiyor

Kizilay Kadin gönüllüleri, "Kardes Aile” projesi kapsaminda Türkiye genelinde olusturduklari ekiplerle birlikte tek basina yasam mücadelesi veren kadin, yasli ve çocuklarin elinden tutuyor, yalnizliklarini paylasiyor, alisverislerini yaparak ihtiyaçla

Kizilay Kadin gönüllüleri, “Kardes Aile” projesi kapsaminda Türkiye genelinde olusturduklari ekiplerle birlikte tek basina yasam mücadelesi veren kadin, yasli ve çocuklarin elinden tutuyor, yalnizliklarini paylasiyor, alisverislerini yaparak ihtiyaçlarina cevap veriyor.

Kizilay Kadin Gönüllüleri Izmir’in Gültepe semtinde yasayan 73 yasindaki  Bergüzar Kircan ile bayramlasarak, evinin eksiklerini giderdi. Kizilay Izmir Kadin Baskan Yardimcisi ve yönetim kurulu üyesi Ferzan Yapkuöz


“Bergüzar teyzemizi yaklasik 6 aydir düzenli olarak ziyaret ediyoruz. Her ziyaretimizde eksiklerini gideriyoruz. Bergüzar teyzenin camlari kirikti, kapilari ve banyosu çok iyi durumda degildi. Kizilay Kadin Teskilati olarak projelerden elde ettigimiz gelirler ve bagisçilarimizin yardimiyla tadilatlarini yaptik. Bu tadilatlar ile Bergüzar teyzemizin evini bayrama hazirladik. Erzak ve kurban etinin yani sira hijyen malzemeleri götürdük. Yönetim Kurulu Üyemiz Fulya Yildiz ile birlikte ihtiyaçlarini gidererek bayramlastik, yalniz olmadiklarini hissettirmeye çalistik, merhamet eli olmayi istedik” diye konustu.


Bu yardimlarin sürekli devam edecegine dikkat çeken Yapkuöz, yardima ihtiyaci olan herkesin yaninda olmaya çalistiklarina dikkat çekti.

Kizilay Kadin gönüllüleri 27 Mart 2022 tarihinde hayata geçirdikleri “Kardes Aile” projesi kapsaminda yalniz yasayan ihtiyaç sahibi kadinlar, çocuklar ve yaslilara destek olmaya devam ediyor. Proje ile 7 bölgede bulunan 184 Kizilay Kadin il/ilçe teskilati, belirledikleri kardes ailelerinin evlerini tek tek ziyaret ederek alisveris yapiyor ihtiyaçlarina cevap veriyor, yalnizliklarini paylasiyor ve bayramlasiyor.