Koç'tan Keseli'ye yanit: "Bozacidan ve siracidan özür dilemelisin"

CHP Karsiyaka Ilçe Baskani Murat Serdar Koç, kendisine ve Belediye Baskani Dr. Cemil Tugay'a katildiklari bir televizyon programi sonrasinda bozaci ve siraci yakistirmasi yapan AKP Ilçe Baskani Didem Dereboylu Keseli'ye yanit verdi.

Gündem 9.02.2021 12:20:53 0
Koç
Iste Koç'un yaniti:

Son Mühür TV ekranlarinda geçen hafta yayinlanan ‘Sicak Bakis’ programinda, sunucu CHP Karsiyaka Ilçe Baskani M. Serdar Koç, Karsiyaka Belediye Baskani Cemil Tugay’i konuk etmisti. Programi izledigini dile getiren AK Parti Karsiyaka Ilçe Baskani Didem Dereboylu Keseli ise su açiklamada bulunmustu: “Televizyon programinda birlikte canli yayinda olan Karsiyaka Belediye Baskani Cemil Tugay ve CHP Karsiyaka Ilçe Baskani M. Serdar Koç’u izlerken gözümde siraci ve bozaci canlandi.”

ÜÇ MAYMUNUN HIKAYESI

Bu açiklamalarin ardindan CHP’li Koç, sosyal medya hesabindan Keseli’ye su cevabi verdi: 

“3 maymunun hikayesini bilir misiniz. Bozacidan ve siracidan özür dilemelisin, onlar onurlariyla çalisan meslek erbabi..Onlar yalanci ve sahidi degil.. Ülke yangin yeriyken görmezden geldiklerinizin sadece birazini anlatip elestirmek için boncuk aradiginiz yerlerin aslina deginmek isterim. Mevcutta Karsiyaka’mizin marka degerinin farkinda olup bunun disinda diger özelliklerini de ortaya çikarma çabamiz var “Gurme Kenti” bunlardan sadece biri. Yani üretmek deniyor buna sizlerin istihdam diye adlandirip tükettiginiz sattiginiz ve özellestirme politikasiyla milli yerli birakmamanizdan bunun ne demek oldugunu anlamak yerine cimbizlayip ignelemeniz sasirtici degil. Eksik saydiginiz branslarda dünya rekorlari olan bir kulübümüz var ve bunun içinde destegimiz sorgulanamaz. Bu is sadece yönetimi ziyaret etmek veya bir iki sporcu getirmekle olmaz. Bakanliklar sizde, madem Karsiyaka Spor Kulübü sizler için degerli rica edecegim Çevre ve Sehircilik Bakanligi'nda takili kalmis olan stadimizin devamliligini getirin. Bastan beri söyledigimiz gibi yapmayacaksiniz, birakin biz yapariz. Acimizi görmeden degerlerimiz üzerinden siyaset yapmayin."

'ESNAF 1 MART'TA KEPENKLERI AÇACAK, BILESINIZ'

"Pandemi kosullarinda esnaf çok memnun kaldigi için 1 Mart’ta yasaklara ve iktidara ragmen kepenk açacaklar. Sanirim haberiniz yok benden duymus olun" diyen M. Serdar Koç, "Söyle bir baktigimizda devletin yardim ödeneklerine kira ve  nakti yardim verirken yaninda stopaj vergisinden vazgeçmeyisi,  yandas firmalariniz batmasin diye milyarlari bulan vergi borçlari sifirlanirken halkin kredi notlarinin sifirlanmayisi, ne kadar süre daha açilacagi belli olmayan hali hazirda borçlu olan esnafi düsük faiz ve ertelemeli ödemeyle daha da borçlanmasi, her gün ortalama 273 esnafin iflas ettigi ve meslegini terk ettigi süreçte hükümetimiz çok iyi is yapiyor demeniz halki aldatmaktir. Halkimizin issiz kaldigi, dükkanlarindan oldugu bu zamanda dev projelerle yap islet devret sistemi ile es dost zengin etmeniz milletimizin yüzüne baka baka umurumuzda degilsiniz demektir. Kisacik sürede bunlar yapildi derken sizin tuzunuz kuru 18 yil sizin için kisa olabilir onu bir de gelin 18 yildir anasi aglayan milletimize sorun. Sehir hastanesi diye böbürlenip Izmir’in lider ilçesi Karsiyaka’mizin hastanesini yikip hastaneyi nereye tasidiginizi da belirtseydiniz. Burnunuzun dibinde çekilen çileyi duymadan iktidar olunmaz" diye yazdi.

'INSANLIK ONURUNU HIÇE SAYAN MÜDAHALELER"

CHP'li Karsiyaka Ilçe Baskani M. Serdar Koç daha sonra söyle devam etti: "Bogaziçi demisken, gözaltina alinirken basörtüsünü düzletmeye firsat verilmeyen ögrencileri konusalim.  Kadin ögrencilerin çiplak aramaya maruz kalmasindan bahsedelim. Dünyanin ilk 100 üniversitesi arasinda gösterilen Bogaziçi Üniversitesi'nin bugün ilk 500 bandinin disinda nasil kaldigindan bahsedelim.  Bir ögrencinin telefon numarasinin sonu 12 olmasini ve whatsapp grubu kurmasi delil gösterilerek tutuklanmasini konusalim. Hakkini arayan herkese terörist denmesini konusalim. Ülkemize hizmet edecek bu ögrencileri terörist ilan edilmesine, darp edilmesine,

insanlik onurunun hiçe sayilarak müdahale görmesine vicdaniniz sessiz kaliyorsa sevgi nedir bir ülke nasil sevgiyle yönetilir onu konusalim. Zira bu memleketin evlatlari yerde sürüklenirken sizin bunu savunuyor olmaniz insanlik disi. Siz sevgiyi insanligi bilmiyorsunuz bunu konusalim. 

Daha bu liste uzar gider. Katledilen, tecavüz edilen kadinlarimiz, pandemi kosullarina dikkat etmeden sinava soktugunuz gelecegimiz, üniversite mezunu 3 kisiden 2 sinin issiz olmasi, atanamayan ögrenciler, açlik sinirinin altinda yasayan aileler... Programda belirttigimiz gibi yurtdisi sendikasyonu kredisini de konusalim Izmir Büyüksehir Belediyesi'nin kredi notunun yüksek olup güvene dayanan esasa göre %3 ve 4 yil ödemesiz alirken diger kurumlarin %5 nasil yüksek faizle aldigini konusalim. Görmedikleriniz duymadiklariniz ve bilmediklerinizle bu ülke tarihinde kara leke olarak kalacaksiniz.”



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °