Konak Belediyesi Kadin Futbol Takimi çeyrek finalde

Konak Belediyesi Kadin Futbol Takimi çeyrek finalde

Konak Belediyesi Kadin Futbol Takimi, Antalya'da yapilan Turkcell Kadin Futbol Ligi'nde, D grubunu birinci sirada tamamlayarak çeyrek finale yükseldi.

Konak Belediyespor Kadin Futbol Takimi, bu yil Antalya’da gerçeklestirilen ve tek devreli eliminasyon sistemine göre yapilan Turkcell Kadin Futbol Ligi Saglik Çalisanlari Sezonu’nda kendi grubunu lider tamamlayarak çeyrek finale çikti. Grubun son maçinda Karadeniz Eregli Belediyespor ile karsilasan Konak Belediyespor’u çeyrek finale tasiyan gol, 84. dakikada Seval Kiraç’tan geldi. Maçi 1-0 kazanan takim hem grup liderligini hem de çeyrek finale katilma hakkini elde etti. Her gruptan ilk iki sirayi alan takimlarin mücadele edecegi çeyrek finalde D grubu lideri Konak Belediyespor, A grubu ikincisi Fatih Vatan Spor ile karsilasacak. 

Kaptan Didem 200. maçina çikiyor

Konak Belediyesi Kadin Futbol Takiminin tecrübeli kaptani Didem Tas, önümüzdeki hafta gerçeklesecek çeyrek final karsilasmasinda Konak Belediyespor formasi ile 200. maçina çikacak. 15 yildir Konak Belediyesi Kadin Futbol Takimi oyuncusu olan ve 19 kez Milli formayi giyerek Türkiye’yi temsil eden Tas, hedefin sampiyonluk oldugunu ifade ederek, “15 yildir oyuncusu oldugum ve kaptanligi yaptigim Konak Belediyesi Kadin Futbol Takiminin formasini tasiyor olmaktan gurur duyuyorum. Bu forma ile 200’üncü maçin çeyrek finale denk gelmesi benim için ayri bir heyecan oldu. 200’üncü maçin takimimiza sans getirmesini, ugurlu gelmesini diliyorum” dedi.