Konakli çocuklar 23 Nisan'i çizecek

Konakli çocuklar 23 Nisan

Konak Belediyesi'nin, Konakli çocuklar için düzenledigi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami konulu resim yarismasina son katilma tarihi 15 Nisan. Çocuklarin resimlerini merakla bekledigini söyleyen Baskan Abdül Batur, "Çocuklarimiz kendi b

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami coskusunu Konakli çocuklarla paylasmak isteyen Konak Belediyesi, resim yarismasi düzenledi. Konakli küçük ressamlari yarismaya ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kendilerine armagan ettigi bayramlarini renklendirmeye çagiran Konak Belediye Baskani Abdül Batur, çocuklarin resimlerini dört gözle bekledigini dile getirdi. Çocuklarin pandemi nedeniyle çok zor dönemlerden geçtigini vurgulayan Batur, “Hepimizin hayatini zorlastiran pandemi belki de en çok onlari etkiledi. Uzun süre okullarina gidemediler, arkadaslariyla bir araya gelemediler, parklarda oynayamadilar, enerjilerini atamadilar. Geçtigimiz 23 Nisan’da evden bile çikamadilar. Yine tedbirli olmamiz gereken bir bayram kutlayacagiz. Biz de bu sürede çocuklarimizin kendi bayramlarini resmetmelerini ve böylece 23 Nisan’i çizimleriyle anlatip, renklendirmelerini istedik. Küçük yüreklerin hayal dünyalarindaki o güzel 23 Nisan’i nasil resmedeceklerini merak ediyorum. Bu cosku elbette sadece küçük ressamlarimizla da sinirla kalmayacak; 23 Nisan coskusu onlarin gözünden, renklerinden tüm ilçemize yayilacak” diye konustu.

Son katilma 15 Nisan

Konak Belediyesi’nin 23 Nisan etkinlikleri kapsaminda açtigi yarismaya Konak ilçesindeki 1., 2., 3. ve 4. sinif ögrencileri katilabilecek.Yarisma sartnamesi ve katilim belgelerine Konak Belediyesi’nin www.konak.bel.tr adresli resmi web sitesinden ulasilabiliyor. Yarismaya katilan çocuklarin, resimlerini 35x50 cm ölçülerinde resim kâgidina yapmasi ve 15 Nisan 2021 tarihine kadar basvuru adresine göndermesi gerekiyor. Basvurular yarisma@konak.bel.tr mail adresi üzerinden yapiliyor. Yarismaya katilan ve resimleri derece alan çocuklari hediyeler de bekliyor. Yarismanin birincisine 3 GB bellekli tablet, ikincisi 2 GB bellekli tablet verilirken, üçüncüye ise 1 GB bellekli tablet hediye edilecek. Jüri özel ödülüne layik görülen küçük ressam ise akilli kol saati kazanacak.