KONAK'TAN YANGIN BÖLGESINE TAM DESTEK!

Konak Belediye Baskani Abdül Batur'un, Kiyi Ege Belediyeler Birligi Yönetim Kurulu ile birlikte yangin bölgesinde yaptigi incelemelerin ardindan bölgede ihtiyaç duyulan malzemelerin yer aldigi Konak Belediyesi yardim kamyonu yola çikti. Baskan Batur,

Gündem 13.08.2021 21:02:39 0
KONAK

Kiyi Ege Belediyeler Birligi Baskani olarak yangin bölgesine giderek belediye baskanlari ile görüsen ve ihtiyaç duyulan malzemeleri birinci elden ögrenen Konak Belediye Baskani Abdül Batur, gerekli malzemelerin yer aldigi kamyonun hemen hazirlanarak yola çikmasi talimatini verdi. Bölgede en çok ihtiyaç duyulan masa, sandalye, yatak, yastik, hali, kilim, yer örtüleri, battaniye, havlu; basta çocuklar için olmak üzere çesitli giysi, terlik ve ayakkabi; tencere, tava gibi mutfak malzemeleri; bebek bezi, kagit havlu, tuvalet kagidi, sabun, sampuan, kolonya gibi temizlik ve hijyen malzemeleri ile kolay bozulmayacak ürünlerden olusan gida kolilerinin bulundugu kamyon ile bir kamyonet Milas’a dogru yola çikti. 

Batur: Yaralari birlikte sariyoruz

Yanginlarin basladigi günden itibaren belediyeler ile iletisim halinde olduklarini ve ihtiyaca göre gereken destegi aninda gönderdiklerini dile getiren Baskan Batur, yangin yaralarini birlikte saracaklarini söyledi. Konak Belediyesi’nin iki arozözünün yaklasik iki haftadir bölgede oldugunu ve yangin sirasinda aktif çalistigini, simdi de halkin ihtiyaç duydugu malzemeleri ulastirdiklarini ifade eden Batur, “Üst üste felaketler yasadigimiz günlerden geçiyoruz. Ormanlarimizdaki yanginlar hepimizi üzdü. Ilk andan itibaren özellikle CHP’li belediyeler olarak kenetlendik ve birlikte hareket ederek yanginla mücadele ettik. Burada elliden fazla belediye beraber çalisti. Yigilma olmamasi için ihtiyaca göre malzeme gönderilmesi gerekiyordu. Bu konuda da tamamen uyum içerisinde çalistik. Kiyi Ege Belediyeler Birligi yönetim kurulu ile bölgede yaptigimiz incelemede ihtiyaç duyulan malzemeleri not aldik ve bu malzemelerin bulundugu kamyonumuzu hemen hazirlayarak yola çikardik. Bundan sonra da ne gerekiyorsa yapmaya haziriz. Bir kez daha geçmis olsun diyorum. Dayanismamiz sürecek, zor günleri hep birlikte atlatarak yaralari birlikte saracagiz.” 




Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °