KÖSTEM KOYU YAZA HAZIRLANIYOR

KÖSTEM KOYU YAZA HAZIRLANIYOR

Aliaga Belediyesi'nde sahil temizligi devam ediyor. Ekipler Köstem Koyu'nda çalismalarina devam ediyorlar.

Çevre mahallelerde temizlik ve bakim çalismalarini sürdüren Aliaga Belediyesi Çaltilidere Mahallesi Pinarcik ve Köstem Koy’da yaz temizligi yapti. 

Mahallede vatandaslardan ve muhtarliktan gelen talepleri degerlendiren Aliaga Belediyesi Muhtarlik Isleri Müdürlügü, Çakmakli Mahallesi’nden sonra Çaltilidere Mahallesi’nde yaz temizligi çalismalarini sürdürdü. Ekipler, Çaltilidere Mahallesi Pinarcik ve Köstem Koy genelinde yaptigi bakim çalismalarinin yani sira yaz mevsiminin de yaklasmasiyla birlikte sahil bölgesinde çim biçme, sahil düzenlemesi, çöp toplama, hafriyat ve moloz temizligi gibi çalismalara agirlik verdi.

ÇALTILIDERE MAHALLE MUHTARI SENOL YOLDAS: “EMEGI GEÇEN HERKESE TESEKKÜR EDIYORUM”

Çalismalardan memnuniyet duydugunu ifade eden Çaltilidere Mahalle Muhtari Senol Yoldas, “Mahallemiz Pinarcik ve Köstem Koy mevkiinde yapilan sahil düzenlemesi, ot temizligi, peyzaj çalismalarindan dolayi Aliaga Belediye Baskanimiz Serkan Acar’a çok tesekkür ediyorum. Sahil kenarinda böyle bir çalisma yapilmasi gerekliydi. Belediyemiz sag olsun bu konuda duyarli davrandi. Köstem Koy ve Pinarcik’ta peyzaj çalismalari da devam ediyor. Emegi geçen herkese tekrar tesekkür ediyorum. Sag olsunlar var olsunlar” dedi.