KOVA yeniayinda kanini temizle !

200 yillik serüvenin basladigi bu yeni ayda ana temamiz degerler ve insani tarafimizi yapilandirma dönemi.

Magazin 12.02.2021 16:32:03 0
KOVA yeniayinda kanini temizle !

Kova enerjisinin ayak sesleri bu yeni ayda kendini gösteriyor.Satürn ve Jüpiter’in kovadaki birlesimi en son 200 sene önce yasandi. Jüpiter ve Venüs ün Kovada birlesimi ise 12 sene önce yasandi. Venüs, Merkür Günes, Ay ,Jüpiter ve Satürn kova da birlesimi ise 2-3 bin  yil önce yasanmisti. Insanlik olarak 6 gezegenin bir oldugu bir yeni aya ve yeni baslayan bir döneme sahitlik ediyoruz. Enerji Tibbi Uzmani Emine Baran, bu tarihi enerji birikimi döneminde beden ve özellikle kan temizliginin önemini vurguluyor ve hacamat öneriyor. 

6 gezegenin birlesimi ile baslayan yeni dönemi yorumlayan Baran, tarihe taniklik ediyoruz diyor. Baran “200 sene önce Satürn ve Jüpiter toprak elementinde bulustuklarin da bu dünya toprak kavgalari ve agir Dünya Savaslari’ni yasadi. Bu sene ise 6 gezegen hava elementi olan Kova Burcu’nda gerçeklesiyor. Bu birlesimde hava, uzay, teknoloji, teknoloji savaslari ve uzayla baglantili konulari sik sik duyuyor olacagiz. Önümüzdeki yillarda artik isinlanmanin icat edildigini duyacagiz. Uzayda hayat olduguna dair daha somut veriler kitleye açilacak. Robotlarla çarpisacagimiz bir dönem gelirken, biz insan olarak, insani taraflarimizi parlatmamiz gereken ve bunun farkindaligina uyanacagimiz bir yeni aya adim atiyoruz.

Kitlesel olarak kova, bütünlesmeyi birimiz hepimiz için olmayi, insanligi, hümanist tam bir insan olmayi vurgularken genetik oynamalar ve dnayi degistirme projeleri ile de karsilacagiz. Bütün bunlarin yanisira, bu yeni ay, çok umutlu, çok mutlu ve bir o kadarda desteklendigimizi de gösteriyor. Mesaji ise; sadece uyanik ol ve insanligindan kopma.

14 gün çok önemli

Yeni ayin hemen sonrasindaki baslayan 14 günlük süreç projelerimizi netlestirmek, dilek ve niyetlerimizi netlestirmek, yenilik tohumlari ekmek için çok uygun dönem. Ama bu tohumlari sadece ben diye degil, biz diyerek ekmemizi vurguluyor. Istedigimiz her seyi bütün için istemeden bu sinavi veremeyiz.

Ilahi planda insan olarak yapmamiz gereken derin ipuçlarini da veriyor.Ne oluyorsa hayrimiza oldugunu kabule geçmemiz, uyanik olmamiz ve insanligin degerine inancimiza sahip çikmamiz gerekiyor. Egoyu fark edip, bizim ve bütünün hayrina dogru kullanmamiz için bizi uyariyor. Çünkü kova enerjisi, bütünü ve o bütün içerisindeki bireyselligi de vurgular.

 Hacamat ve Rahim Sülügü Yaptirin

Bu dönemde bireysel anlamda kan kalitesi ve temizligi çok önemli. Hacamat yaptirmayi hayatin bir parçasi haline getirmeliyiz. Kadinlar içinde rahim sülügü çok faydali olacaktir. Kova enerjisinin bedenimize mesaji “Omurgana sahip çik,  eril ve disilin dengesine sahip çik  , cinsine sahip çik, enerjine sahip çik. Zihnin ve miden çöp degil, onlari ne ile doldurduguna dikkat et ve sakinligini koru”

Aldigimiz gidadan, düsünceye, giydiklerimizden, görüstügümüz kisilere kadar ne kadar temiz ve güven içinde kaldigimiz çok daha önemli hale geliyor. Kova yeni ayi “Her zaman umut vardir. Birligini, bütünlügünü ve insani tarafini koru. Ne gelirse gelsin, çok büyük kudret sahibi ve dönüstürücüsün. Dönüstürmek üzere bu dünyada imtihanini veriyorsun.. Seni sen yapan degerlerini parlatma dönemi. Önce sen kendinin degerinin farkina var. insan olarak zaten çok degerlisin. Insan olanla ve insan tarafina kavgayi birak. Çünkü üzerine oynanan baska planlar var. Bu planlari ancak inançla, elele yürüyerek alt edebilirsin. DNA’na sahip çik” mesaji veriyor.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °