Kumar baskininda yakalanip "Misafirim" diyen süpheli jandarmanin yanitiyla sustu kaldi: Ben de Tanri misafiriyim

Kumar baskininda yakalanip

Antalya'da kumar baskinina giden jandarma ekipleri süphelileri suçüstü yakalamak için itfaiye merdiveni kullanarak içeriye balkondan girdi. Evde yakalanan 2'si kadin, 30 kisiye toplam 145 bin 880 lira para cezasi kesildi. Gözaltina alinan bir kisi

Kas ilçesi Kinik Mahallesi'nde R.Ç. isimli sahsin evinde kumar oynattigi ihbari üzerine hareket geçen jandarma ekipleri adrese operasyon düzenledi.

30 KISI YAKALANDI

Jandarma, süphelileri suçüstü yakalamak için itfaiyeden destek istedi. Uzatilan itfaiye merdiveni ile balkondan içeri giren jandarma ekipleri, 2'si kadin, 30 kisinin kumar oynadigini belirledi.

"BEN DE TANRI MISAFIRIYIM"

Jandarmanin kimlik kontrolü sirasinda süphelilerden bir kadin, "Ben burada misafirim" dedi. Jandarma personeli ise kadina, "Ben de misafirim. Hem de Tanri misafiriyim" diyerek karsilik verdi.

TOPLAM 144 BIN TL CEZA KESILDI

Süphelilere, kumar oynadiklari ve sokaga çikma kisitlamasini ihlal ettikleri gerekçesiyle kisi basi 4 bin 805 liradan, toplam 144 bin 150 lira idari para cezasi uygulandi. Aramalarda ele geçirilen toplam 6 bin 780 lira nakit, 6 telsiz ve 64 deste iskambil kagidina el konuldu. Aramalarda ayrica 1 kurusiki tabanca ele geçirildi. R.Ç.'ye tabancayla ilgili de 1730 lira para cezasi uygulandi. 'Kumar oynanmasi için yer ve imkan saglamak' suçundan gözaltina alinan R.Ç. adliyeye sevk edildi.(kaynak:sondakika)