Tarih: 10.10.2022 11:24

KUZEY EGE'NIN PARLAYAN YILDIZI "KINIK”

Facebook Twitter Linked-in


Küçük bir Kasaba’dan marka kent çikarma yolunda engeller bir bir asiliyor. Sadik Dogruer ve ekibinin çalismalarina bir ödül daha eklendi. Kinik Belediyesi ödüle doymayan Belediye olarak Izmir’e Türkiye’ye damgasini vurmaya az kaldi. Toplumun her kesiminden takdir toplayan Kinik belediye Baskani Sadik Dogruer ve ekibi dur durak bilmiyor.

 CUMHURBASKANLIGI GENÇLIK ve YEREL YÖNETIMLER PROJE ÖDÜLÜ


Kinik Belediyesi'ne Cumhurbaskanligi Gençlik ve Yerel Yönetimler Proje Ödülü verildi.

Yaptigi çalismalar ve önemli projeler ile adindan söz ettiren Kinik Belediyesi ödüle doymuyor.

Geçtigimiz günlerde Uluslararasi Girisimcilik ve Proje Ödüllerinde "Baskenti Anitkabir'i Görmeyen Ögrenci Kalmayacak." Projesi ile yilin en basarili Belediye ve Egitim Projesi Ödülü alan Kinik Belediyesi'ne bir ödül daha geldi.

Kinik Belediyesi bu kez, AK Parti Yerel Yönetimler Baskanligi'nin düzenledigi 'Yerel Yönetimler ve Gençlik Projeleri' yarismasinda "Poyracik Aquapark ve Rekreasyon Alani Gençlik Projesi" ile ödüle layik görüldü.




AK Parti Yerel Yönetimler Baskanligi'nin, Ankara Baskent Millet Bahçesi'nde 'Gençlik ve Yerel Yönetimler' temasi ile "Tam Bana Göre Gençlik Festivali " düzenlendi. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in açilisina katildigi festivalde Yerel Yönetimler ve Gençlik Projeleri' konulu yarismanin ödülleri sahiplerini buldu. Bu kapsamda Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer'e içerisinde Aquapark, Aile ve çocuk havuzlari , yüzme kurslari, Teras ve havuz cafe, yazlik sinema, egitim siniflari, etkinlikler için ses ve sahne sistemi, açik hava toplantilari, gençlik bulusmalari ve Üniversiteye merhaba etkinliklerin organize edildigi tamami Kinik Belediyesi'nin bütçesi ile 5 milyon liraya mal olan Poyracik Degirmenbayiri'nda 15 bin metrekarelik alanda insa edilen "Kinik Poyracik Sosyal Tesisleri "projesi ile 'Genç Belediye' ödülü verildi.




Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Ankara'da gerçeklestirilen ödül töreninde bu degerli ödülü, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan adina Izmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Ceyda Bölünmez Çankiri'dan aldi.




Kinik Belediye Baskani Dogruer, layik görülen Gençlik ve Yerel Yönetimler Proje ödülü ile ilgili emegi geçen herkese tesekkür etti. Gururlu olduklarini dile getirdi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —