Tarih: 10.12.2021 15:23

LIDER ALIAGASPOR FK, TORBALISPOR'U KONUK EDIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9.Bölge 2.Grupta zirvede yer alan Aliagaspor FK, 7.Haftada Torbalispor’u sahasinda konuk ediyor. 12 Aralik 2021 Pazar günü Aliaga Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karsilasma saat 14.00’te baslayacak. Mücadeleyi Ersan Sen, Alperen Enes Sanli, Samed Agkus ve Kaan Savasan hakem dörtlüsü yönetecek.

Sari siyahlilar zorlu karsilasmanin hazirliklarini Aliaga Atatürk Stadyumu’nda yaptigi antrenmanla sürdürdü. Teknik Sorumlu Hakan Sapçi yönetiminde gerçeklestirilen antrenman açma germe ve isinma hareketlerinin ardindan koordinasyon ve dar alanda çabukluk çalismasiyla son buldu. Futbolcularin antrenmandaki neseli halleri teknik heyeti memnun etti.

Ligde oynadigi 6 karsilasmada 15 puan toplayan Aliaga temsilcisi rakip fileleri 22 kez havalandirirken kalesinde sadece 1 gol gördü. Zirvede yer alan sari siyahlilar grubun en golcü takimi konumunda bulunuyor. Torbalispor ise 4 puanla 7.Sirada yer aliyor.

ALIAGASPOR FK TEKNIK SORUMLUSU HAKAN SAPÇI: “ALIAGA HALKINI PAZAR GÜNÜ TRIBÜNE BEKLIYORUZ”


Galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirten Aliagaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Sapçi: “Geçen hafta önemli bir deplasmandan üç puanla dönmek takim olarak bizi çok mutlu etti. Her maçi kazanmak için sahaya çikiyoruz. Bu hafta konuk edecegimiz Torbalispor’u da maglup ederek galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Sahamizda oynadigimiz karsilasmalarda taraftarimizin destegi ile güzel bir atmosfer olusuyor. Aliaga halkini, taraftarimizi pazar günü tribüne bekliyoruz” dedi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —