Manisa Dernekleri Birligi'nden Baskan Tugay'a ziyaret

Manisa Dernekleri Birligi

Izmir'de ikamet eden Manisa ve ilçelerine ait hemsehri derneklerinin bir araya gelerek kurdugu, ‘45 Manisa Dernekleri Birligi' Karsiyaka Belediye Baskani Dr. Cemil Tugay'i makaminda ziyaret etti. 45 Manisa Dernekler Birligi Koordinatörü Salihl

Bulusmada Karsiyaka’da da yogun nüfusa sahip Manisalilar ile ileride gerçeklesmesi mümkün olan etkinlik ve projeler konusuldu. Ziyaretleri için birlik üyelerine tesekkür eden Baskan Tugay, “Hemsehri dernekleri kültürleri yasatmasinin yani sira birlik, beraberlik ve dayanisma için de oldukça önemli kuruluslardir. Karsiyaka için ortak çalisma ve etkinliklerde bir araya gelebiliriz” ifadelerini kullandi.

KUTSAL BIR HIZMETTIR

45 Manisa Dernekler Birligi Koordinatörü ve Salihlililer Dernegi Baskani Cengiz Ülkü, “Derneklerde yapilan etkinlik ve faaliyetler tamamen vatandasa ulastigi için kutsal bir hizmettir. En küçük örgütlenme ve sivil hareketin temsili hemsehri derneklerinin üyelerine hizmet ve destek vermesi kent içerisindeki  dayanismanin da en güzel örnegidir. Baskan Tugay’a misafirperverligi ve sohbeti için tesekkür ederiz” seklinde konustu.