Manisa'da 4 genç baslarindan vurularak öldürüldü

Manisa'nin Ahmetli ilçesinde, 4 kisi basindan silahla vurularak öldürülmüs halde bulundu. Alacak verecek meselesi yüzünden oldugu iddia edilen olayla ilgili jandarma sorusturma baslatti.

Gündem 31.01.2021 21:39:51 0
Manisa

Manisa'nin Ahmetli ilçesine bagli Kestelli Mahallesi Akçesme mevkiinde alacak verecek meselesi yüzünden oldugu iddia edilen olayda, 4 kisi baslarindan vurularak öldürüldü.

SILAH SESLERI ÜZERINE HAREKETE GEÇILDI

Kestelli Mahallesi Bintepeler Atçesme mevkisinde saat 17.00 siralarinda meydana gelen olayda, art arda silah sesi duyan vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye çok sayida saglik ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, bir otomobilde 4 genci baslarindan silahla vurulmus olarak buldu. Saglik ekibinin yaptigi kontrolde 4 kisinin de yasamini yitirdigi belirlendi.

4 GENÇ AYNI LISEDEN ARKADAS

Arastirmada öldürülen gençlerin 22-24 yaslarinda ve ayni liseden arkadas olduklari ve pompali tüfekle vurulduklari belirlendi. Olay yerine gelen savcinin incelemesinin ardindan 4 kisinin cesedi otopsi için Izmir Adli Tip Kurumu morguna gönderildi. Bölgeye gelen Ahmetli Kaymakami Gökay Özkan olay yerinde ekiplerden bilgi aldi. Jandarma olayla ilgili sorusturma baslatti.(DHA)


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °