Tarih: 01.02.2021 18:32

Manisa'da ölü bulunan 4 gençle ilgili yeni detaylar!

Facebook Twitter Linked-in

Ahmetli'nin Bintepeler Akçesme mevkisinde, dün aksam saat 17.00 siralarinda art arda gelen silah seslerini duyan vatandaslar, jandarmayi aradi. Ihbar üzerine bölgeye giden ekipler, park halindeki otomobilin yaninda 4 gencin yan yana cansiz bedenlerini buldu.

3 GENÇ TÜFEKLE 1'I BOYNU KIRILARAK ÖLMÜS

Yapilan incelemede gençlerin liseden arkadas olan Muharrem Zengin (22), kuaför Neset Dalgin (24), elektronik esya tamircisi Serkan Zangal (23) ve kuzeni Ümit Zangal oldugu belirlendi. Gençlerden Ümit Zangal'in boynu kirilarak, diger 3 gencin ise pompali tüfekle vurularak öldügü saptandi.

CESETLERIN YANINDA BULUNDU

Cesetlerin yaninda ise tek kirma olarak tabir edilen av tüfegi bulundu.

OTOPSIDE KESINLESTI

Tüfege jandarma el koyarken, 4 gencin cenazeleri önce Turgutlu Devlet Hastanesi morguna ardindan da otopsi için Izmir Adli Tip Kurumu'na gönderildi. Izmir Adli Tip Kurumu'nda yapilan otopside de ilk tespitler dogru çikti ve gençlerden Ümit Zangal'in digerlerinden farkli olarak boynundaki kirik nedeniyle öldügü kesinlesti.

TÜFEK, MUHARREM ZENGIN'IN BABASINA AIT

Aci haber 4 gencin ailesini yikarken, genis çapli arastirma baslatan jandarma, olay yerinde bulunan av tüfeginin gençlerden Muharrem Zengin'in zeytin tüccari babasi Suat Zengin'e (47) ait oldugunu ve ruhsati bulunmadigini tespit etti.

ASKERE GIDECEK ARKADASLARI IÇIN TOPLANMISLAR

Ahmetli Ilçe Jandarma Komutanligi ekiplerinin Turgutlu Cumhuriyet Bassavciligi koordinasyonunda yürütügü sorusturma kapsaminda gençlerin, Amasya'ya askere gidecek ortak bir arkadaslari için, kalabalik bir grup olarak cumartesi günü, Muharrem Zengin'in babasina ait bag evine gittikleri ortaya çikti.

AILELERINI ARAMISLAR

Edinilen bilgiye göre burada yemek yiyip, sohbet eden arkadaslar, ilerleyen saatlerde ailelerini arayip, bag evinde kalacaklarini söyledi. Ancak 4 arkadas, dün yani pazar aksami, Ahmetli'nin Bintepeler Akçesme mevkisinde henüz bilinmeyen nedenle ölü bulundu.

TRABZONSPORLU ESKI FUTBOLCU MEHMET ZENGIN'IN YEGENI

Gençlerden Muharrem Zengin'in bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen ve aslen Ahmetlili olan Mehmet Zengin'in yegeni oldugu ortaya çikti. Gençlerden Neset Dalgin'in ise kuaför oldugu ve bugün dogum gününü kutlamayi planladigi ögrenildi. Öte yandan aracin da Dalgin'a ait oldugu tespit edildi.


JANDARMA, OLAY YERINDE IZ TAKIP KÖPEKLERIYLE DELIL ARADI

Manisa Il Jandarma Komutanligi ve Ahmetli Jandarma Karakol Komutanligi'na bagli ekipler, dün havanin kararmasi nedeniyle ara verilen olay yeri inceleme çalismalarina bu sabah erken saatlerde yeniden basladi. Jandarma ekipleri, olay yerinde bulunan delilleri tek tek toplarken, Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) da iz takip ve narkotik köpekleri ile iz sürdü. Jandarmanin olay yerindeki çalismalari ögle saatlerinde tamamlandi.

CENAZELERI TESLIM ALINDI

4 gencin cenazeleri ise Izmir Adli Tip Kurumu morgundaki otopsinin ardindan bugün ögle saatlerinde ailelerine teslim edildi. Serkan Zangal, amcasinin oglu Ümit Zangal ve Neset Dalgin'in cenazeleri memleketleri Manisa'nin Alasehir ilçesine, Muharrem Zengin'in cenazesi ise Ahmetli ilçesine götürüldü. Serkan Zangal ve Ümit Zangal ile Neset Dalgin'in cenazelerinin bugün ikindi namazinda Hacibey Mahallesi'ndeki Kavala Camii'nde, Muharrem Zengin'in cenazesi ise ikindi vakti beklenmeden Kestelli Mahallesi Camisi'nde kilinacak cenaze namazlarinin ardindan topraga verilecek.

DEDE: 'GAYET NESELIYDI'

Hayatini kaybeden Muharrem Zengin'in kendisiyle ayni ismi tasiyan dedesi Muharrem Zengin, "Durum bize bildirilince hemen olay yerine gittim. Gittigimde hareketsiz yatiyordu. Bulunduklari yer de kalabalikti. Torunumu en son cumartesi günü gördüm. Hiçbir farklilik yoktu. Hatta gayet neseliydi” dedi

'YÜZLERI PARÇALANMIS'

Jandarmayla beraber olay yerine giden mahalle sakinlerinden Hüseyin Sengül, “Ben olay yerine vardigimda hepsi yatiyordu. Bir araç vardi. Ben sonra yaklastim. Yüzleri parçalanmis oldugunu görünce dayanamadim geri döndüm. Jandarmayla beraber gitmistik zaten. Ben yaklastim 5 metre kadar. Dayanamadim görünce” diye konustu.

Ölen gençlerden birinin mahalleli oldugunu belirten Nuri Yüksel, “Bizim köyümüzün çocuklariydi. Bunlar liseden arkadaslarmis. Aksamüzeri olayi duyduk” ifadelerini kullandi.

(DHA-IHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —