MARMARA, KUZEY EGE VE BATI KARADENIZ'DE FIRTINA VE SAGANAK YAGIS; ISTANBUL ÇEVRESINE ÖGLE SAATLERINDE DOLU UYARISI!

MARMARA, KUZEY EGE VE BATI KARADENIZ

Meteoroloji Genel Müdürlügü'nden alinan son bilgilere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve bati kesimlerinin parçali yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey Ege, Bati Karadeniz, Iç Anadolu'nun kuzeybatisi ile Antalya, Isparta, Burdur ve Aydin çevrelerinin sa

MERKEZLERIMIZDE HAVA

ÇANAKKALE °C, 19°C       Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; il genelinde kuvvetli ve yerel olarak çok kuvvetli olmasi bekleniyor.

ISTANBUL °C, 19°C           Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; ögle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

KIRKLARELI °C, 17°C         Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

KOCAELI °C, 23°C           Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; ögle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

A.KARAHISAR °C, 24°C   Parçali ve çok bulutlu, ögle saatlerinde yerel ve kisa süreli olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

IZMIR °C, 23°C                 Parçali ve çok bulutlu, sabah saatlerinde il geneli, ögle saatlerinde kuzey ve iç kesimleri aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

MANISA °C, 23°C            Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

MUGLA °C, 24°C             Parçali bulutlu

ADANA °C, 32°C             Az bulutlu ve açik

ANTALYA °C, 24°C          Parçali bulutlu, ögle saatlerinde kisa süreli ve yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

HATAY °C, 30°C              Az bulutlu ve açik

ISPARTA °C, 24°C           Parçali bulutlu, ögleden sonra ve aksam saatlerinde kisa süreli ve yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

ANKARA °C, 29°C          Parçali bulutlu, ögle saatlerinde kuzey ve bati ilçeleri, aksam ve gece saatlerinde il geneli kisa süreli ve yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

ÇANKIRI °C, 31°C           Parçali bulutlu, ögleden sonra aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

ESKISEHIR °C, 26°C       Parçali bulutlu, ögle saatlerinde kisa süreli ve yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

KONYA °C, 29°C           Parçali bulutlu, aksam saatlerinden sonra kuzey ilçeleri kisa süreli ve yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

BOLU °C, 25°C              Parçali ve çok bulutlu, ögleden sonra aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; ögle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

DÜZCE °C, 26°C           Parçali ve çok bulutlu, ögleden sonra aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; ögle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

KASTAMONU °C, 27°CParçali ve çok bulutlu, ögleden sonra aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; ögle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

ZONGULDAK °C, 26°C Parçali ve çok bulutlu, ögleden sonra aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; ögle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmasi bekleniyor.

ARTVIN °C, 36°C         Parçali bulutlu

SAMSUN °C, 20°C       Parçali bulutlu

TOKAT °C, 37°C          Parçali bulutlu

TRABZON °C, 21°C      Parçali bulutlu

ERZURUM °C, 27°C     Parçali ve az bulutlu

KARS °C, 29°C            Parçali ve az bulutlu

AGRI °C, 29°C             Parçali ve az bulutlu

VAN °C, 27°C              Parçali ve az bulutlu

ADIYAMAN °C, 37°C  Az bulutlu ve açik

DIYARBAKIR °C, 39°C Az bulutlu ve açik

GAZIANTEP °C, 36°C  Az bulutlu ve açik

SIIRT °C, 37°C              Az bulutlu ve açik

DENIZLERIMIZDE HAVA

KARADENIZ                  Hava Durumu: Parçali bulutlu, batisi saganak yagisli, Rüzgar: Bati Karadeniz’de kuzey ve kuzeydogudan 4 ila 6, aksam saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatidan 3 ila 5, Dogu Karadeniz’de bati ve kuzeybatidan 4 ila 6 kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüs: Iyi.

MARMARA                   Hava Durumu: Parçali bulutlu, gece saatlerinden sonra gök gürültülü saganak yagisli, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydogudan 5 ila 7, aksam saatlerinden sonra kuzeybatidan 3 ila 5 kuvvetinde; Dalga: 2,0 ila 3,0m, zamanla 1,0 ila 2,0m, Görüs: Iyi.

EGE                               Hava Durumu: Parçali bulutlu, kuzeyi kuvvetli gök gürültülü saganak yagisli, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeybatidan 6 ila 8, ögle saatlerinden sonra 4 ila 6, Güney Ege’de kuzeybatidan 4 ila 6, güneyinde 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m, Görüs: Iyi, kuzeyinde orta.

AKDENIZ                       Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Bati ve kuzeybatidan 5 ila 7, dogusunda bati ve güneybatidan 4 ila 6 kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüs: Iyi.

VAN GÖLÜ                    Hava Durumu: Parçali ve az bulutlu; Rüzgar: Dogu ve kuzeydogudan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,5m; Görüs: Iyi.