MAVI BAYRAKLI AGAPARK TATILCI AKININA UGRUYOR

MAVI BAYRAKLI AGAPARK TATILCI AKININA UGRUYOR

Ekonomik Tatil Yapmak Isteyenlerin Vazgeçilmez Adresi Agapark

Mavi bayrakli plaji ve sayisiz sosyal yasam olanaklariyla bölge halkinin akinina ugrayan Agapark Plaj ve Sosyal Tesisleri, bayram günlerinde de tatilcileri bekliyor. 

Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar’in Aliaga’yi bir turizm ve tatil destinasyonuna dönüstürme vizyonu çerçevesinde kente kazandirdigi ve yüzme suyu kalitesiyle 5 yil üst üste Mavi Bayrak sertifikasi kazanan Agapark Plaji, tertemiz sahili, pandemi kosullarina uygun düzeni, göz kamastirici peyzaji ve can güvenlik hizmetiyle tatilcilerin vazgeçilmezi oluyor. 

MAVI BAYRAKLI AGAPARK PLAJI

Yürüyüs parkurlari, spor sahalari, piknik alanlari, kafeterya, oyun kafesi, fastfood restaurantlari, alacart restauranti, otoparki, güvenlik hizmeti, saglik odasi, bebek bakim odalari, mescid ve modern yasam alanlariyla hem eglenceyi hem de ekonomik tatili bir arada sunan Agapark, sicak yaz günlerinde tatilcilerin ilk tercihleri arasinda yer aliyor. Maviyle yesili bulusturan Agapark, bayramin tüm günlerinde de kum, günes ve denizin tadini doyasiya çikarmak isteyenleri bekliyor.


KARTINI AL, TATILE HEMEN BASLA!

Kesintisiz olarak 5 yildan bu yana Mavi Bayrak ile ödüllendirilen Agapark’ta tatil yapmak isteyen misafirler kart.agapark.com adresindeki basvuru formunu doldurarak Agapark sezonluk giris karti sahibi olabiliyor. Tesisten yararlanacak vatandaslar, 100 TL ücretle satisa sunulan Agapark kart ile 1 Mayis 2022 tarihine kadar 100 giris hakkina sahip olacak. Internet üzerinden doldurulan basvuru formunun ardindan vatandaslar, ödemelerini Agapark girisindeki müracaat noktasindan nakit ya da kredi karti ile yaparak sezonluk kartlarini teslim alabiliyor. 8 yas ve alti çocuklar, 65 yas üstü vatandaslar, sehit ve gazi yakinlari, engelli vatandaslar karttan muaf olup giriste kimlik göstermeleri yeterli oluyor. Tesisten kartsiz olarak faydalanmak isteyenler ise hafta içi 15 TL, hafta sonu 20 TL ücretle tesise giris yapabiliyor. Agapark’ta sunulan hizmetler ile ilgili detayli bilgiye ise 0232 600 02 42 numarali hattan ulasilabiliyor.