Tarih: 26.05.2022 13:58

MELEK MOSSO KONSERI IPTAL EDILDI

Facebook Twitter Linked-in

Uluslararasi Isparta Gül Festivali kapsaminda Melek Mosso, Derya Ulug ve Funda Arar'in farkli günlerde konser vermesi planlaniyordu. Mosso, 3 Haziran’da Meydan AVM’de sahne alacakti. Buna iliskin afisler de yerel basinla paylasilmisti.


Milli Gençlik Vakfi ve Anadolu Gençlik Dernegi Isparta Subesi tarafindan dün ortak yayinlanan açiklamada, belediyenin “halkin inanç ve gelenekleriyle uyusmayan” konserler düzenlendigi kaydedildi.

Açiklamada, Melek Mosso konserinin iptal edilmesi talep edilirken, “Ahlaksizligi özendiren hiçbir sarkici halkimiz nezdinde sanatçi olarak kabul edilmeyecektir” ifadesine yer verildi.

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen de aksam saatlerinde Twitter hesabindan konserlerin afisini yeniden paylasti. Mosso’nun konserine burada yer verilmedigi görüldü.

Isparta Uluslararasi Gül Festivalimizde sizleri de aramizda görmekten mutluluk duyacagiz. pic.twitter.com/VLWAQgUCJM

— Sükrü Basdegirmen (@basdegirmen32) May 25, 2022

Yasanan bu gelisme üzerine konseri iptal edilen Melek Mosso, sosyal medya hesabindan bir açiklama yapti. Mosso, “Birkaç kendini bilmeze kalmadi benim ahlakimi sorgulamak, kadinlik onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar, kendi yüreklerindeki karanligi ve sapikligi bizim hayatimiza da sokmaya çalisiyorlar ama buna asla izin vermeyecegim, vermeyecegiz” dedi.

“BEN BU ÜLKENIN KADINIYIM”

Melek Mosso, Twitter hesabindan yaptigi açiklamada su ifadeleri kullandi:

“Ben bu ülkenin kadiniyim. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün gelecege sanatimi isliyorum. Genci, yaslisi milyonlarca sevenim var. Birkaç kendini bilmeze kalmadi benim ahlakimi sorgulamak, kadinlik onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanligi ve sapikligi bizim hayatimiza da sokmaya çalisiyorlar ama buna asla izin vermeyecegim, vermeyecegiz… Ben Isparta'ya elbet gidecek ve sarkilarimi söyleyecegim. Bugün olmazsa yarin sarilacak kalplerimiz”

Ben bu ülkenin kadiniyim. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün gelecege sanatimi isliyorum. Genci yaslisi milyonlarca sevenim var.Bir kaç kendini bilmeze kalmadi benim ahlakimi sorgulamak,kadinlik onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki

— Melek Mosso (@MelekMosso) May 26, 2022









Orjinal Habere Git
— HABER SONU —