MELIH GÖKÇEK FETÖ'DEN IFADE VERDI

Ankara Büyüksehir Belediyesi'nin eski baskani Melih Gökçek, belediyenin, baskanligi döneminde FETÖ/PDY'ye imar konusunda rant sagladigi yönündeki sikayeti üzerine baslatilan sorusturma kapsaminda savciya ifade verdi. Gökçek" Türkiye'de özellik

Gündem 25.09.2021 11:21:28 0
MELIH GÖKÇEK FETÖ

Ankara Büyüksehir Belediyesi, belediye baskanligi döneminde FETÖ/PDY’ye imar ranti sagladigi iddiasiyla, Melih Gökçek hakkinda suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunun ardindan baslatilan sorusturma kapsaminda Melih Gökçek, sorusturmayi yürüten savci tarafindan ifadeye çagrildi.


'FETÖ'CÜLÜKLE SUÇLANACAK SON IKI KISIDEN BIRIYIM'

Yaklasik 2 saat savciya ifade veren Gökçek, çikista yaptigi açiklamada hakkinda çok sayida sikayet oldugunu söyledi.

Ankara Büyüksehir Belediyesi’nden farkli kisilerin suç duyurusunda bulundugunu belirten Gökçek, “Türkiye'de özellikle FETÖ’cülükle suçlanacak olan son iki kisiden biriyim. Birincisi Sayin Cumhurbaskanim ikincisi de ben. Ellerinde imkan olsa beni bir kasik suda bogarlar. Bütün mesele 17/25 Aralik öncesine götürebilir miyiz götüremez miyiz? Bunun gayreti, yaptiklari is bu. Suç uydurmuslar, yalan iftira ama hepsine cevap verdim” dedi.


'MANSUR YAVAS HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAGIM'

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas hakkinda suç duyurusunda bulunacagini belirten Gökçek, su ifadeleri kullandi:

"Mesela ben FETÖ’cülerden birine rant verdiysem, o ranti hemen düzeltmesi lazim ama böyle bir sey yok. 117 dosya var, bunlar içinde FETÖ’cü olarak adlandirilan adam sayisi 3. Hani 117 FETÖ'cü vardi, hani ben bunlara rant temin etmistim? Bu sorusturmalarin sonucu çiksin, adalet yerini bulsun, ondan sonra hesap verme ona dönecek. Isin özetini söylüyorum, ‘Acaba Melih Gökçek hakkinda suç duyurusunda bulunur da 17/25 Aralik öncesine Sayin Tayyip Erdogan’a isi sarkitabilir miyiz’ olayin altina yatan asil amaç bu. Aslinda bu bir FETÖ organizasyonudur."


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °