MEMENEN'DE RAHVAN AT YARISI HEYECANI

Menemen Belediyesi ev sahipliginde Türkiye Geleneksel Spor Dallari Federasyonu'nun katkilariyla 8'incisi düzenlenen ‘Geleneksel Rahvan At Yarisi' Seyrek Arena'da 12 Haziran Pazar günü gerçeklestirilecek.

Spor 8.06.2022 13:27:41 0
MEMENEN


Menemen Belediyesi ev sahipliginde Türkiye Geleneksel Spor Dallari Federasyonu’nun katkilariyla Seyrek Arena’da 8’incisi gerçeklestirilecek olan ‘Geleneksel Rahvan At Yarisi’ için hazirliklar tamamlandi. Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, Rahvan At Yarislarina tüm vatandaslari davet etti.

Menemen Belediyesi tarafindan bu yil 8. kez düzenlenecek Rahvan At Yarislari, 12 Haziran Pazar günü saat 11.00’da Seyrek Arena’da gerçeklesecek. Rahvan at yarislari için gerekli tüm hazirliklar yapilirken, yarisin yapilacagi alanda da son düzenlemeler belediye personelinin çalismasi ile tamamlandi.

Deneyimli komitenin kontrolünde yapilacak yarislarda, 8 kategoride 100’ün üzerinde at yarisacak. Yarislarda, çesitli klasmanlarinda yarisacak olan atlarin sahiplerine çesitli ödüller verilecek. Yarislarin sunuculugunu ise Abdullah Yildirim yapacak.


Geçtigimiz günlerde Geleneksel Spor Dallari Rahvan Binicilik As Baskani Mustafa Küçükmeral ve Menemen Rahvan Atli Spor Kulübü Baskani Gökhan Karabas’i agirlayan Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, 8. kez düzenlenecek olan Rahvan At Yarislari’na tüm vatandaslari davet etti.

Geleneklere sahip çikmaya davet ettiklerini ifade eden Pehlivan, “Menemen Belediyesi olarak geleneklerimizi yasamaya, yasatmaya devam ediyoruz. Bu yil Türkelli’de düzenledigimiz 10. Folklorik Deve Gösterimizde on binleri agirladik. Simdi de Seyrek Arena’da pandemi nedeniyle ara verdigimiz Rahvan At Yarislarini halkimizin begenisine sunacagiz. Büyük bir coskuya sahne olan yarislara çevre il ve ilçelerden de katilim bekliyoruz. Tüm hemsehrilerimizi Geleneksel Rahvan At Yarislarina davet ediyoruz” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °