Menderes'te Uçurtma Senligi

Menderes'te Uçurtma Senligi

Gündem 28.12.2020 06:06:49 0
Menderes

Menderes’te Uçurtma Senligi

Menderes Belediyesi tarafindan bu yil 10’uncusu düzenlenen Menderes Uçurtma Senligi yogun katilimla gerçeklesti.

Menderes Belediyesi tarafindan Özdere Orta Mahalle Gençlik Parki ve Sahili’nde bu yil onuncusu düzenlenen Uçurtma Senligi, yagmura ragmen binlerce vatandasin katilimiyla gerçeklesti. 3 bin uçurtmanin ücretsiz dagitildigi etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Menderes Belediye Baskani Mustafa Kayalar’in ev sahipliginde gerçeklesen etkinlige Gaziemir Belediye Baskani Halil Arda da katildi.

Tüm gün etkinlik

Gün boyu süren etkinlikler kapsaminda Bando Rio gösterisi, Menderes Belediyesi Halk Oyunlari Toplulugu’nun halk danslari gösterisi gerçeklesirken, çocuklarin gönüllerince eglenmesi için özel oyun alani da olusturuldu. Çizgi film karakterlerinin yer aldigi senlikte, yüz boyama, sihirbazlik gösterileri ve çesitli yarismalar gerçeklestirildi.

Atatürk vurgusu

Senlikte konusan Menderes Belediye Baskani Mustafa Kayalar, “Bugün burasi adeta bayram yeri gibi. Çocuklarimiz gönüllerince eglenirken, özgürce uçurtmalarini uçuruyorlar. Bu özgürce uçus aslinda bir mesaj niteliginde. Gelecegimizin teminati çocuklarimiz Türkiye’nin demokrasi yolundaki özgürlüklerine de buradan mesaj veriyorlar. Özgürlügün güzelligini, baharin gelisini hep birlikte yasiyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurdugu Cumhuriyet’e, onun ilke ve inkilaplarina sahip çikacak nesiller yetistirmek ve onlara her alanda özgür bir ülke birakmak bizim görevimiz. Atatürk’ün biraktigi mirasi hep birlikte sonsuza kadar yasatacagiz” dedi.

Huzurlu ve mutlu Menderes

Menderes’te gerçeklestirilecek hizmetler ile örnek belediye olacaklarini belirten Baskan Kayalar, “Menderes Belediyesi olarak önümüzdeki süreçte Ata’mizin izinde sosyal belediyeciligin en güzel örneklerini ilçemizde hayata geçirecegiz. Sözde degil özde hizmetler ile vatandasimizin yaninda olacagiz. Yapacagimiz her iste, atacagimiz her adimda amacimiz huzurlu ve mutlu bireylerin yasadigi bir Menderes’i olusturmak. Derman belediyeciligimiz ile temel amacimiz olan insana hizmetin en güzel örneklerini sergileyecegiz.  Bizimle olan herkese ve senligimize katki sunan tüm destekçilerimize tesekkür ederim” diye konustu


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °