MENEMEN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMI'NI BÖYLE KUTLAYACAK

MENEMEN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMI

Menemen Belediyesi Türkiye Cumhuriyeti'nin ilaninin 98. yili kutlamalarina açilis ve konserlerle kutlayacak.

Menemen Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni bir dizi açilis ve konserlerle kutlayacak. 28 Ekim Persembe günü saat 13.00’te Cumhuriyet Meydani’ndaki Atatürk Aniti’na çelenk sunma töreniyle baslayacak bayram kutlamalarini, 29 Ekim Cuma Günü saat 10.30’daki kutlama töreni ve resmigeçit izleyecek. Menemenliler saat 18.30’da ise Menemen Stadi’ndan baslayarak kortej yürüyüsü gerçeklestirecek. Mesale ve bayraklarla düzenlenecek kortej yürüyüsüne bando takimi marslarla eslik edecek.

28 EKIM’DE HALUK LEVENT VE 29 EKIM’DE SIBEL CAN

Menemen’de Cumhuriyet coskusu konserlerle zirveye çikacak. 28 Ekim Günü saat 19.00’da Kent 2 Kapali Pazar Yeri önünde sanatçilar Caner Gülsüm, Oguz Aksaç ve Haluk Levent en güzel sarkilarini Menemenlilerle birlikte söyleyecek. 29 Ekim Cuma Günü saat 20.00’da ise sanatçi Hakan Doganay’in renk katacagi programda Türk Sanat Müzigi’nin güçlü sesi Sibel Can, Cumhuriyet Meydani’nda konser verecek.


ILK AÇILIS CAN DOSTLAR IÇIN

Menemen Belediyesi bayram programi kapsaminda tören ve konserlerin yani sira çok da önemli açilislara imza atacak. Geçici Hayvan Bakimevi ve Rehabilitasyon Merkezi 28 Ekim saat:17:00 ’de resmi açilis yapilacak. 29 Ekim saat:14:00 ise Halil Alkaya Pazar yeri açilisi yapilacak.

PEHLIVAN: BAYRAM COSKUSUNU HEP BIRLIKTE YASAYALIM

Cumhuriyet Bayrami programina tüm Izmirlileri davet eden Pehlivan, “Cumhuriyet, Türk milletinin binlerce yillik tarihinde ulastigi en muhtesem zirvedir. Bu nedenle hem 29 Ekim 1923 günü temelleri atilan Cumhuriyetimizi kutlamak hem de basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu aziz vatan için hayatini kaybetmis sehitlerimizi anmak için bir dizi etkinlikler düzenleyecegiz. Hemsehrilerimizi bir araya getirerek birlik ve beraberligimizin gelismesine olanak saglayacagiz. Tüm vatandaslarimizi tören, açilis ve konserlerimize davet ediyorum. Gelin bayram coskumuzu hep birlikte yasayalim” dedi.