MENEMEN BELEDIYESI'NDE BIÇAKLI SALDIRI

Izmir'de Menemen Belediyesi binasina zorla girmek isteyen belediyenin eski çalisan, güvenlik görevlilerine biçak çekti. Sahis, koruma polisi tarafindan ayagindan vurularak etkisiz hale getirildi.

Yerel 25.02.2022 11:38:21 0
MENEMEN BELEDIYESI

 Dün  saat 19:00 siralarinda Menemen Belediyesi binasi önünde meydana gelen olayda bir kisi ayagindan vuruldu. Iddiaya göre önceki yillarda Menemen Belediyesi'nde çalisan, isledigi bir suç sebebiyle bir süredir de cezaevinde oldugu ögrenilen  Ramazan E., yanindaki 2 kisiyle beraber mesai saatleri disinda belediye binasina girmek istedi. Güvenlik görevlisi tarafindan uyarilan Ramazan E. ve yanindakiler, uyarilara aldiris etmeden demir korkuluklardan atlayarak belediyenin bahçesine girdi. Bu esnada Ramazan E., belediyede görevli polis memuru ve güvenlik görevlisinin ikazlarina karsilik olarak biçak çekti. Süphelinin biçak çekmesi üzerine polis memuru, Ramazan E.'ye biber gazi sikarak kendisini etkisiz hale getirmeye çalisti. Diger saldirganlar etkisiz hale gelirken, Ramazan E.,  polis memuru ve güvenlik görevlisine elindeki biçakla saldirdi. Görevli koruma  polis memuru, uyarilara aldiris etmeyen ve kendilerine saldiran süpheliyi bacagina ates ederek etkisiz hale getirdi. Bu anlar ise güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi.

Olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi gelirken, baldirindan yaralanan Ramazan E., saglik ekipleri tarafindan Menemen Devlet Hastanesine kaldirildi. Tedavi altina alinan Ramazan E.'nin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.

Polis olayla ilgili sorusturma baslatti. Ilçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.


Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °