MENEMEN BELEDIYESI'NDE KIZILAY'A HEM KUTLAMA HEM DE KAMPANYA!

Menemen Belediye Baskani Aydin Pehlivan, Türk Kizilay'inin kurulus yildönümü münasebetiyle Türk Kizilay Menemen Sube Baskani Serkan Orun'u makaminda ziyaret etti. Baskan Orun'un pandemi nedeniyle kan stoklarinin azaldigina dikkat çektigi ziyar

Yerel 11.06.2021 17:22:16 0
MENEMEN BELEDIYESI

Menemen Belediye Baskani Aydin Pehlivan, Türk Kizilay’inin 153. Kurulus yildönümünde Türk Kizilay Menemen Sube Baskanligi’na bir ziyaret gerçeklestirdi. 

Ziyaret dolayisiyla memnuniyetini dile getiren Sube Baskani Serkan Orun, nisan ayinda Menemen Belediyesi’nin destekleriyle Cumhuriyet Meydani’nda açtiklari Kan Alma Birimi Merkezi için bir kez daha Baskan Aydin Pehlivan’a tesekkürlerini iletti. 

Pandemi nedeniyle kan stoklarinda düsüs yasandigini ifade eden Baskan Orun, “Toplumsal dayanismamizin her zamankinden önemli oldugu su günlerde, ihtiyaç sahipleri için gereken kan stoklarindaki düsüsü önlemek için halkimizi kan bagis noktalarina davet ediyoruz” dedi.

GÜÇ BIRLIGI KARARI

Bagislanan her ünite kanin bir cana umut olabileceginin altini çizen Baskan Aydin Pehlivan ise, belediye olarak Menemen Kizilay Subesi ile birlikte önümüzdeki günlerde ‘kan bagisi kampanyasi’ baslatacaklarini söyledi.

Türk Kizilay’inin, kan bagisi organizasyonlari konusundaki misyonunu yillardir çok güzel bir sekilde üstlendigini dile getiren Baskan Pehlivan, “Ülkemiz ve dünyamiz zor bir süreçten geçiyor. Ülkemiz bu süreci Sayin Cumhurbaskanimizin önderliginde, Saglik Bakanligimiz, Bilim Kurulumuz, ilgili tüm kurum ve kuruluslarimizin gayretli çalismalari ile mümkün olan en az kayipla atlatmaya çalisiyor. Bir yandan da hayat ve kan ihtiyaci devam ediyor. Ayrim gözetmeksizin tüm ihtiyaç sahiplerinin yaninda olan, savas ve dogal afetlerin olumsuz etkileri sonucu açilan yaralari saran Türk Kizilay’inin, bundan sonra da yaninda olmaya devam edecegiz.

Ülkemizde ve dünyanin dört bir yaninda zor zamanlarda insanlara umut olan, ihtiyaç sahiplerine yardim eli uzatan Türk Kizilay’inin kurulus yil dönümünü cani gönülden kutluyorum” dedi. 

Konusmalarin ardindan Baskan Pehlivan ve Baskan Orun 153. Yildönümü pastasini birlikte kesti. 



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °