Tarih: 16.02.2022 17:11

MENEMEN BELEDIYESI'NDE SULAR DURULMUYOR

Facebook Twitter Linked-in

Menemen’de 4 dönem  Belediye Baskanligi yapmis Tahir Sahin ile baslayan (iddialara göre) yagma talan düzeni  dedikodularina yenileri eklenerek devam ediyor. Belediye Baskani Serdar Aksoy’un görevden alinmasi sonrasinda yeni yönetimle alakali gün geçmiyor ki bir iddia ortaya atilmasin. Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan döneminde ise Menemen Belediyesi çesitli iddialar ile gündeme geldi. Belediye’de Fetö yapilanma iddialari çalkalanirken simdilerde çok farkli bir dedikodu dilden dile çogaliyor. Iddiaya göre bir partinin yöneticileri Seyrek Köy’de bir daire kiraliyorlar. Kiraladiklari bu dairenin anahtari mensubu olduklari partinin birkaç yöneticisinde bulunuyor. Bu yöneticiler Menemen Belediyesi’ne isçi alimi yaparken bazi adaylar ile bu dairede bir araya geldikleri söyleniyor. Söz konusu ise girecek adaylardan menfaat güdüldügüne dair oldugu söylenen bazi Whatsapp görüsmeleri birçok yere gönderildigi gibi gazetemize de ulasti.


Bir Meclis Üyesi (adi bizde sakli) Whatsapp paylasimlarinin trol hesaplardan gönderildigini iddia etti. Konu ile alakali Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan ile görüsme taleplerimiz sonuçsuz kaldi. Görüsme olanagi bulabilseydik ISARET GAZETESI olarak su sorulara cevap arayacaktik.

A – Siyasi bir partide yöneticilik yapan birilerinin Seyrek köyde bir ev kiraladiklari iddiasini arastirdiniz mi?

B – Söz konusu iddialar dogru ise mide bulandirici bir durum varmis gibi görünüyor. Bu durum ile alakali herhangi bir yaptirim uyguladiniz mi?

C – Oldukça alçakça iddialar var ortada trol ya da gerçek. Bu kisiler ile yasal süreci baslatiniz mi?

D – Söylenenler birçok ise giren vatandasi zan altinda birakmiyor mu?

E – Son derece masum sebeplerle ise alinan vatandaslari da korumak adina ne tür çalismalar yapacaksiniz?

F – Hala hazirda böylesine kirli iddialar ortaya atilirken Belediye olarak bir açiklama yaptiniz mi?

G - Yapmadiysaniz bu sessizliginizi nasil açikliyorsunuz?





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —