MENEMEN BELEDIYESI'NDEN AGAÇ DIKME SEFERBERLIGI

MENEMEN BELEDIYESI

Baharin gelmesiyle birlikte çalismalarina hiz veren Menemen Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, Ulukent bölgesine birçok farkli türden olusan 328 agaç dikimi gerçeklestirdi.

Gelecek nesillere dogayla kucaklasan bir kent birakmak isteyen Menemen Belediyesi, ilçe genelinde gerçeklestirdigi çalismalara hiz kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda ilçenin birçok noktasinda yesillendirme çalismasi yapan Menemen Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, son olarak Ulukent bölgesine 328 agaç dikimi gerçeklestirdi. Ilk etapta 30 Agustos Mahallesi’ndeki Avra Cebeci 2 Evleri önündeki refüje 150 adet agaç diken belediye ekipleri, daha sonra da Ulukoop Parki’nin içine de 178 agaci toprakla bulusturdu.

Dikilen her fidan ve agacin gelecege nefes olduguna dikkat çeken Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, “Gelecek nesillere birakabilecegimiz en degerli miras, yesil alanlarimizdir. Menemen genelinde çevre düzenleme çalismalarina agirlik veriyor, ilçemize park ve yesil alanlar kazandirmaya devam ediyoruz. Vatandaslarimizin dikkatini çekmek için de ilçemizin önemli kavsaklarinda, orta refüjlere ve daha birçok alana farkli agaç türü dikiyoruz. Diktigimiz agaçlarin yesermesiyle ilçemiz hem daha güzel bir görünüme kavusurken, sehrimize de nefes olacak. Amacimiz daha yasanilabilir bir ilçe olusturmak. Her zaman dedigimiz gibi, mesele birlikte yesertmek. Daha yesil bir Menemen için ekiplerimizle agaç dikim çalismalarimizi sürdürecegiz." diye konustu.