Tarih: 30.03.2022 12:14

MENEMEN CAMILERINDE RAMAZAN TEMIZLIGI

Facebook Twitter Linked-in

Menemen Belediyesi yaklasan Ramazan ayi öncesi, tüm ibadethanelerde temizlik çalismasi baslatti. Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, “Hemserilerimizin rahat ve huzurlu bir Ramazan ayi geçirilmesi için tüm tedbirleri aldik” dedi.

Menemen Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügüne bagli ekipler, her yil oldugu gibi bu yil da yaklasan Ramazan ayi öncesinde ilçede bulunan cami ve ibadethanelerde temizlik ve dezenfektan çalismasi baslatti. Baslatilan çalisma kapsaminda ilçe sinirlari içindeki tüm cami ,sadirvan, abdesthanelerde temizlik ve dezenfektan yapildi. Camilerin bahçelerinde de çevre temizligi yapildi.


Menemenli hemserilerinin sagligi ve güvenligi için her türlü önlemi aldiklarini söyleyen Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, “Çok sükür virüs salgininin o sikintili günlerini kismen de olsa geride biraktik. Her seyin basi saglik… Insallah bu Ramazan ayinda o özledigimiz teravihlerimizi yeniden yasayacagiz. Biz de belediye olarak cemaatin daha saglikli bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için çalismalarimiza hiz verdik. Biz tabi koronavirüs sürecinde camilerimizi sürekli dezenfekte ediyorduk, simdi daha özenli yapmaya çalisiyoruz. Tüm hemserilerime huzurlu bir Ramazan diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —