Tarih: 01.07.2022 10:31

MENEMEN IS-KUR HIZMET NOKTASI VATANDASIN AYAGINA GIDIYOR

Facebook Twitter Linked-in


Menemen Belediyesi’nin bünyesinde bulunan ISKUR Hizmet Noktasi, issizleri is sahibi yapmak için hafta içi her gün birçok mahallede stant açiyor. Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, “Menemen’de is arayan vatandaslarimiz ile isverenler arasinda aracilik etmeye devam ediyoruz. 2022’nin ilk 6 ayinda yaklasik 3 bin vatandasimizla gerçeklestirilen toplantilar neticesinde bin 349 vatandasimizin is sahibi olmasina katki sagladik. Hedefimiz issizligi en az hale getirmek” dedi.

Menemen Belediyesi, istihdam seferberligine katkida bulunmak için bünyesinde bulunan ISKUR Hizmet Noktasi birimi ile çalismalarini sürdürüyor. Is arayan firmalarla görüsmelerini artiran Menemen Belediyesi ISKUR Hizmet Noktasi, is arayan vatandasa daha hizli ulasmak için Menemen’in çesitli mahallelerinde stant açti. Ilk etapta Cumhuriyet Meydani, Asarlik, Koyundere ve Kent-2 bölgesinde açilan ISKUR Hizmet Noktasi stantlari, is arayan vatandaslarin ayagina kadar gidiyor.

PEHLIVAN: YAYGINLASTIRACAGIZ

Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, “Göreve geldigimiz günden bu yana ilçemizdeki issizligi en aza indirmek için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda açtigimiz stantlarla halkimizin yogun oldugu bölgelerde stant açmaya karar verdik. Ilk etapta 4 mahallemizde stant açtik. Bu çalismamiz kiymetli hemsehrilerim tarafindan da ilgi gördü. Muhtarlarimizla da istisare ederek stantlarimizi yayginlastiracagiz” dedi.


6 AYDA BIN 349 VATANDAS IS SAHIBI OLDU

Menemen Belediyesi ISKUR Hizmet Noktasi olarak 2022’nin ilk 6 ayi hakkinda da bilgi veren Pehlivan, “ISKUR Hizmet Noktamiz, çalistigimiz firmalarla son 6 ayda 145 toplanti gerçeklestirdi. Bu toplantilara 3 bine yakin is arayan hemserimiz katildi. Bize müracaat eden Aliaga, Çigli, Manisa ve Menemen'de bini askin firmaya, toplamda bin 349 vatandasimizi isle bulusturduk. 34 engelli vatandasimizin da ise girisine aracilik ettik. Vatandaslarimizi ise yerlestirmekle kalmiyor, sonrasini da takip edip, iletisim halinde oluyoruz. Hemsehrilerimizin her türlü sorunuyla yakindan ve titizlikle ilgilenmeye devam ediyoruz” diye konustu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —