Tarih: 19.05.2021 12:56

Menemen'de gençlerin günü

Facebook Twitter Linked-in

Menemen Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nda gençleri unutmadi. Belediye Baskani Aydin Pehlivan, Cumhur Ittifaki Meclis Üyeleri ve bürokratlari, Menemen Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ndeki farkli branslarda egitim alan sporcular ile Gölpark’ta bulustu. Baskan ve ekibinin, gençlerle yaptigi mücadeleler keyifli anlara sahne oldu.

MENEMEN’IN SULTANLARI

Sehir Ömer Halisdemir Kapali Spor Salonu’nda düzenlenen ilk müsabaka voleybol maçi oldu. Menemen’in sultanlari, oldukça çekismeli geçen mücadelenin ardindan Baskan amca ve ekibini yenmeyi bildi. Günün ikinci maçi ise basketbol müsabakasi oldu. Genç sporcular yine Baskan’in ekibine sans tanimadi. 

ZINCIRI KIRDILAR

Son müsabaka ise hali sahada yasandi. Hünerlerini yesil sahada gösteren Baskan ve ekibi, mücadelen 2-0 galip ayrildi. 

Günün son programinda ise, Menemen Belediyesi Halk Oyunlari ekibi zeybek gösterisi sundu. Zeybek gösterisine Baskan Pehlivan da katildi. Genç sporcular da zeybek gösterisine ellerindeki Türk bayraklari ile eslik etti. Dolu dolu geçen program, toplu hatira fotografi ile son buldu.

 HER SEY SIZIN IÇIN

Koronavirüs nedeniyle evlerde kalmak zorunda olan gençlere moral vermek adina böyle bir program düzenlediklerini ifade eden Baskan Pehlivan, “Amacimiz gençlerin sosyallesmesi, kültürle, sporla, egitimle bulusmasidir. Belediyemizin imkânlarini artirarak sosyallesme alanlarini genisletmek istiyoruz” dedi.

‘BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN’

Gençlere mesaj da veren Baskan Pehlivan, “19 Mayis 1919, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ya bagimsizlik, ya ölüm’ parolasiyla Samsun’a çiktigi, özgürlük atesinin yakildigi gündür. Kurtulus Savasi’nin basladigi, Atatürk’ün dogdugu gündür. 

Türkiye Cumhuriyeti’ni gençlere emanet ederek, Türk gençligine duydugu güveni gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere tüm sehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve sükranla aniyorum. 

Sizlerin ve tüm ulusumuzun 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kutlu olsun” diye konustu. 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —