Menemen'de Meta-Su çalisanlari isbasi yapti

Aydin Pehlivan: "Bugün itibariyle siyaset kaybetmis, hukuk kazanmistir” Menemen Belediyesi'nde Meta-Su çalisanlari ile ilgili yetkilendirmeden kaynaklanan sorun nihayet çözüldü. Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan çalisanlara islerinin basina dö

Gündem 19.02.2021 19:11:29 0
Menemen

Menemen Belediye Meclisi’nde Meta-Su ile ilgili yetkilendirmenin Menemen Belediyesi Baskan Vekili Aydin Pehlivan’a verilmemesinden kaynaklanan sorun bugün itibariyle mahkeme karariyla çözüldü. Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan’in Menemen Belediyesi’nin istiraki olan Meta-Su Insaat Tasimacilik Unlu Mamüller Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Sti.’ye temsilci olarak atanmasi için yapmis oldugu basvuru Menemen Ticaret Sicil Müdürlügü tarafindan reddedilmisti. Menemen Belediyesi’nin, Ticaret Sicil Memurlugu’nun islemine karsi Karsiyaka Asliye Ticaret Mahkemesi’nde açtigi dava sonucunda mahkeme Ticaret Sicil Müdürlügü’nün red isleminin iptaline ve temsilci degisikliginin tesciline karar verdi. 

Aydin Pehlivan: “Hepiniz isinizin basina geçin”

Meta-Su çalisanlari ile bir araya gelerek gelismeleri aktaran Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, “Hep birlikte sikintili bir süreçten geçtik. Ama her daim yürekten, gönülden yaninizdaydik. Baskalari gibi gelip burada görüntü vermektense kalpten üzülmeyi yegledik ve bununla ilgili de bir mücadele içine girdik. Bugün itibariyle hukuk mücadelemiz neticelendi. Bizler Meta-Su’nun yeni yöneticileri olarak karsinizdayiz. Bugün itibariyle siyaset kaybetmis, hukuk kazanmistir. Ikbalini düsünenler kaybetmis, isçimiz, emekçimiz kazanmistir. Hepiniz isinizin basina geçin. Bundan sonraki süreçte Menemen için, Menemen halki için canimizi disimize takacagiz, Menemen halkinin bekledigi hizmeti kendilerine götürecegiz. Hepimize hayirli ugurlu olsun” dedi. 



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °