Tarih: 08.04.2022 12:59

MENEMEN'DE RAMAZAN'A ÖZEL ÜRETICI KADIN PAZARI KURULDU

Facebook Twitter Linked-in

Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, 11 ayin sultani Ramazan’in gelmesi ile birlikte tarihi Tashan’da Üretici Kadin Pazari kurdu. Kurulan kadin pazarinda  tezgâhlarini kuran üretici kadinlar, el emegi göz nuru olan ürünlerini Menemenlilerle bulusturmaya basladi.

Tashan'da kurulan Üretici Kadin Pazari Ramazan ayi boyunca saat 17.00 ile 23.00 arasinda hizmet verecek. Menemenliler tarafindan yogun ilgi gören pazarda el isi tekstil ürünlerinden yiyeceklere, ev yemeklerinden süs esyalarina kadar pek çok ürün sergileniyor.

Üretici Kadin Pazari’ni ziyaret eden Menemen Cumhuriyet Bassavcisi Ugur Gündogdu, Menemen Ilçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev ve Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, esnafin Ramazanlarini kutlayarak hayirli isler diledi.

Tashan’da kurulan pazarin Ramazan ayi sonuna kadar açik kalacagini ifade eden Pehlivan, “Üretici kadinlarimizin kendi el emegi göz nuru olan ürünlerini hemserilerimize ulastirmalari için pazarimizi kurma karari aldik. Tüm hemsehrilerimizi Üretici Kadin Pazarimiza bekliyoruz” diye konustu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —