MENEMEN'DE ULUSLARARASI ÇOCUK SENLIGI

Menemen'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari, gerçeklestirilen kortej yürüyüsü ile basladi.

Yerel 22.04.2022 11:46:29 0
MENEMEN

Menemen’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari, Menemen Belediyesi önünde baslayan kortej Menemen Stadi'nda son buldu. Kosova ve Moldova’dan Menemen’e gelen çocuklarin da katildigi kortej renkli görüntülere sahne oldu.

Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, Kosova ve Moldova’dan Menemen’e gelen çocuklara hos geldin dileklerini ileterek, bayramlarini kutladi.

HALI SAHALARA BASLANILIYOR

Menemen’deki çocuklar ve Menemen’e gelen dünya çocuklari için festival tadinda etkinlikler hazirladiklarini ifade eden Pehlivan, Çukurköy'e açilacak hali sahanin müjdesini de verdi. 


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin, dünyadaki tek çocuk bayrami oldugunu hatirlatan Pehlivan “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklarimizin ve gençlerimizin omuzlarinda yükselecegine inanmis, bayrami Türk ve dünya çocuklarina armagan etmistir. Gelecegimizin teminati olan çocuklarimizi, kutlu zaferler ve nice kahramanliklarla dolu sanli tarihimizin gölgesinde büyütmek, bu bilinci asilamak, ekmek gibi su gibi hayati önem tasimaktadir. Zira milli ve manevi degerlerinden, geçmisinden uzak olan bir neslin milletine olumlu katkilar sunmasi, ülkesinin gelecegine yön vermesi düsünülemez. Varliklariyla hayatimiza nese katan çocuklarimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni en içten duygularimla kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere milli mücadelede kaybettigimiz tüm sehitlerimizi saygi ve rahmetle aniyorum” ifadelerini kullandi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °