Menemen'e 15 bin 200 metrekarelik Gençlik Merkezi kuruluyor

Menemen

15 bin 200 metrekarelik bir alanda Gençlik Merkezi kuruyoruz

Asarlik’ta düzenlenen istisare ve degerlendirme toplantisinda müjdeler veren Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, “Mahallemize 15 bin 200 metrekarelik bir alanda Gençlik Merkezi kuruyoruz. Ayrica mahallemize Meslek Yüksekokulu getirmek için Bakirçay Üniversitesi Rektörümüzden söz aldik. 2024’ün mart ayina kadar da iki anaokulu insa edecegiz” dedi. Toplantiya katilan vatandaslarin istek ve taleplerini dinleyen AK Parti Izmir Milletvekili Necip Nasir da, “Sizler gibi ben de projelerin takipçisi olacagim” diye konustu.


Menemen Belediyesi, Asarlik’ta degerlendirme ve istisare toplantisi gerçeklestirdi. Asarlik Çok Amaçli Spor Salonu’nda düzenlenen toplantiya AK Parti Izmir Milletvekili Necip Nasir, AK Parti Menemen Ilçe Baskani Ahmet Can Çelik, Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, geçmis dönem belde belediye baskani Alaattin Aksak, belediye baskan yardimcilari, muhtarlar, partililer ve Asarlik halki katildi. 


Asarlik halkinin talep ve önerilerinin dinlendigi toplantida, Menemen Belediye Baskan Vekili Pehlivan yaptigi sunum ile Asarliklara müjdeler verdi. 


GENÇLIK MERKEZI ÇOK YAKISACAK

Menemen Belediyesi’nin Asarlik’a kazandiracagi Gençlik Merkezi’nin 3 boyutlu model videosunu hemserileri ile paylasan Pehlivan, “15 bin 200 metrekare alanda insa edecegimiz tesisimizde; gençlik merkezi, hali saha, açik ve kapali yüzme havuzu, trafik parkuru, aile danisma merkezi ve kafeterya alani bulunacak. Geçtigimiz ay gençlik merkezi için gerçeklestirdigimiz ihale, basvuran firmalarin is bitirme belgelerinin eksikligi nedeniyle iptal olmustu. Çok yakinda yeniden ihalesini gerçeklestirecegiz. Hali sahamizin temelini attik ve yakin zamanda hizmete açacagiz. 2024’ün mart ayina kadar da bu dev eseri Menemenimize kazandirmayi hedefliyoruz. Simdiden hayirli ugurlu olsun” dedi. 


ANAOKULU VE MESLEK YÜKSEKOKUL MÜJDESI

Müjdelerine devam eden Pehlivan, “Biliyorsunuz geçtigimiz yil Ulukent’te hizmete açtigimiz anaokulumuz çok ragbet gördü. Bu yil da ilk mezunlarini verdi. 2024’e kadar ilçe genelimizde 10 adet daha anaokulu açma hedefimiz var. Bunlardan iki tanesini Asarlik Mahallemize kazandiracagiz. Egitime yönelik bir müjde daha vermek istiyorum. Bakirçay Üniversitesi Rektörümüz Sayin Mustafa Berktas ile yaptigimiz istisareler sonucunda Asarlik’a bir meslek yüksekokul kazandiracagiz” ifadelerini kullandi.  


“PARKE TASI DÖSENMEDIK SOKAK KALMAYACAK”

Göreve geldigi andan itibaren her mahalleye siyasi görüsü ne olursa olsun, din, dil, irk ayirt etmeksizin esit hizmet vermeye çalistiklarini belirten Pehlivan, söyle devam etti; “Vatandaslarimizin memnuniyetini daha da artirmak için, bütün imkânlarimizi seferber ediyoruz.  Asarlik’in en büyük sorunlarindan biri olan dogalgaz çalismalarinda toplamda 258 sokagimiza ruhsat vermeyi basardik.  Mahallemize simdiye kadar 11 bin 350 metrekare parke tasi dösemesi gerçeklestirdik. 2024’ün mart ayina kadar da parke tasi dösenmedik tek bir yer birakmayacagiz. Yapilmazsa gelin benden hesap sorun. Asarlik Mahallemizin 1000’lik planlarini da en geç 3 meclise kadar gündeme alacagiz. Insallah meclisten de geçirip, Izmir Büyüksehir Belediyesi’ne yollayacagiz. Daha yasanabilir Menemen için hep birlikte çalisacagiz. Birçok projemizde bizlere arka çikan, destek veren Milletvekilimiz Necip Nasir’a siz hemsehrilerimin nezdinde tesekkür ediyorum.” 


NASIR: MENEMEN DÜZLÜGE ÇIKTI

Muhtarlar basta olmak üzere vatandaslarin istek ve taleplerini dinleyen AK Parti Izmir Milletvekili Necip Nasir ise, “Menemen, kiymetli belediye baskanimiz, ilçe baskanimiz ve baskan yardimlarimiz ile güçlü bir durus sergiliyor. Daha önce ihmal edilmis Menemen, Aydin Pehlivan ve ekibi tarafindan düzlüge çikarildi. Menemen'in kaybolan yillarinin telafisi için 24 saat çalisan bir ekip var. CHP zihniyetinin engellemelerine ragmen hem merkezi idare hem de yerel idare olarak çalisiyoruz. Baskanimizin vermis oldugu sözleri, sizler gibi ben de takipçisi olacagim. AK Parti Belediyeciligi ile en iyi hizmeti vereceginden hiç süphem yok. Çünkü bizler dava adamlariyiz. Sizlerin aile hekimligi, saglik ocagi, IZBAN duragi, okul,  internet taleplerinizi; TEDAS, yol, ulasim gibi sikâyetlerinizi degerlendirecegiz. Gençlerin kötü aliskanliklarindan kurtulmasi için Kaymakamligimizin bir projesi olmus. Çok önemli bir konu… Tabi bu illet ile topyekun savasilmasi lazim. Büyüksehir’in sorumluluk sahasinda olan sorunlarinizi da eger yapilmazsa Baskanimiz üstlendigini söyledi. Takipçisi olacagiz ve gerekeni yapacagiz. Hepinizi saygi ve sevgiyle selamliyorum” diye konustu.