Menemen'e yeni mezarlik için onay çikti

Menemen'deki ilçedeki mezarlik ihtiyacinin karsilanmasi için Emiralem Yayla Mahallesi'nde bulunan alanin mezarlik yapilmasi, Çevre ve Sehircilik Il Müdürlügü'nce onaylandi. Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, ‘'Vatandaslarimizin

Gündem 22.01.2021 19:21:14 0
Menemen

Menemen’de hizla artan nüfus nedeniyle mezarlik yerlerinin kapasiteleri dolmus ve vatandaslar magdur olmuslardi. Yasanan sikintilarin giderilmesi için harekete geçen Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan nihayet sonuca ulasti. 

Göreve gelir gelmez Menemen’deki sorunlari belirleyen ve bu sorunlarin çözümü için çalismaya baslayan Baskan Vekili Pehlivan, ilçeye yeni bir mezarlik alani kazandirilmasi yönündeki çalismalara hiz verdi. Yapilan görüsmeler sonucunda, Emiralem Yayla Mahallesi’ndeki, maliye hazinesine ait 2268 parsel üzerinde bulunan yüz bin metrekare alanin, Menemen Mezarligi yapilmasi konusundaki karar, Çevre ve Sehircilik Il Müdürlügü’nce bugün onaylandi. 

Aydin Pehlivan: “Çözüm üretmek için göreve geldik”

Mezarlik ile ilgili en kisa sürede insaat çalismalarina baslanacagini ve Menemen’in bir ihtiyacinin daha böylece karsilanmis olacagini söyleyen Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan: “Menemen’in ve Menemenli vatandaslarimizin sorunlarina çözüm üretmek için göreve geldik. Ilçemizde uzun zamandir mezarlik alanlariyla ilgili bir sikinti mevcuttu ve çözüm üretilemiyordu. Yaptigimiz görüsmeler neticesinde bu sorunu bugün itibariyle çözmüs bulunuyoruz. Vatandaslarimizin her türlü talebini düsünerek insa edecegimiz mezarlik yerini kisa bir sürede hizmete açacagiz” dedi. 



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °