Meteoroloji'den 22 Subat hava durumu tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlügü tarafindan yapilan son degerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yagis beklenmiyor. Güney Ege kiyilari, Dogu Anadolu'nun dogusu ile Antalya'nin bati kiyilarinin yer yer parçali bulutlu, diger yerlerin az bulutlu ve açik

Gündem 22.02.2021 10:25:13 0
Meteoroloji

HAVA SICAKLIGI:      Kuzey, iç ve dogu kesimlerde 2 ila 4 derece artacagi, diger yerlerde önemli bir degisiklik olmayacagi tahmin ediliyor.

RÜZGAR:                   Kuzeyli yönlerden hafif, ara sira orta kuvvette esecegi tahmin ediliyor.

ÇIG UYARISI:            Dogu Karadeniz’in iç kesimleri ile Dogu Anadolu’nun güneydogusunda yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çig olusma riski bulundugundan, meydana gelebilecek olumsuzluklara karsi dikkatli ve tedbirli olunmalidir.

ZIRAI DON UYARISI: Zirai faaliyetlerin devam ettigi Marmara'nin kuzeyi, Karadeniz kiyilari ve Dogu Akdeniz kiyi kesimlerinde hafif, iç kesimlerinde orta yer yer kuvvetli zirai don riskine karsi dikkatli ve tedbirli olunmalidir.

BÖLGELERIMIZDE HAVA

MARMARA                 Az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli geçecegi tahmin ediliyor.

EDIRNE °C, 12°C        Az bulutlu

ISTANBUL °C, 10°C   Az bulutlu

KIRKLARELI °C, 10°C Az bulutlu

KOCAELI °C, 13°C     Az bulutlu

EGE                           Az bulutlu, Güney Ege kiyilarinin yer yer parçali bulutlu geçecegi tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayi ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHISAR °C, 6°CAz bulutlu

DENIZLI °C, 16°C        Az bulutlu

IZMIR °C, 15°C           Az bulutlu

MANISA °C, 15°C      Az bulutlu

AKDENIZ                   Az bulutlu, Antalya'nin bati kiyilarinin yer yer parçali bulutlu geçecegi tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayi ile birlikte Göller yöresinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA °C, 17°C       Az bulutlu

ANTALYA °C, 17°C    Az bulutlu, bati kiyilari yer yer parçali bulutlu

HATAY °C, 14°C       Az bulutlu

ISPARTA °C, 13°C     Az bulutlu

IÇ ANADOLU            Az bulutlu geçecegi tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayi ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA °C, 8°C     Az bulutlu

ÇANKIRI °C, 7°C     Az bulutlu

ESKISEHIR °C, 10°C Az bulutlu

KONYA °C, 8°C      Az bulutlu

BATI KARADENIZ    Az bulutlu geçecegi tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayi ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU °C, 7°C        Az bulutlu

DÜZCE °C, 13°C    Az bulutlu

KASTAMONU °C, 6°C Az bulutlu

ZONGULDAK °C, 9°C Az bulutlu

ORTA ve DOGU KARADENIZ Parçali ve az bulutlu geçecegi tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayi ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Dogu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çig tehlikesi bulunmaktadir.

AMASYA °C, 11°C         Az bulutlu

RIZE °C, 10°C                Parçali ve az bulutlu

SAMSUN °C, 11°C         Az bulutlu

TRABZON °C, 10°C      Parçali ve az bulutlu

DOGU ANADOLU        Parçali ve az bulutlu geçecegi tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayi ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Bölgenin güneydogusunda yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çig tehlikesi bulunmaktadir.

ERZINCAN °C, 6°C      Az bulutlu

ERZURUM °C, -2°C    Parçali ve az bulutlu

KARS °C, -3°C          Parçali ve az bulutlu

VAN °C, 1°C               Parçali ve az bulutlu

GÜNEYDOGU ANADOLU Az bulutlu geçecegi tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayi ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DIYARBAKIR °C, 11°C   Az bulutlu

GAZIANTEP °C, 11°C    Az bulutlu

SIIRT °C, 8°C               Az bulutlu

SANLIURFA °C, 13°C   Az bulutlu

DENIZLERDE HAVA     Firtina beklenmiyor.

KARADENIZ               Hava Durumu: Parçali ve az bulutlu, batisi gece ve sabah saatlerinde yer yer sisli; Rüzgar: Bati Karadeniz’de dogu ve kuzeydogudan, batisi aksam güneydogudan; Dogu Karadeniz’de bati ve kuzeybatidan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m; Görüs: Iyi, sis aninda zayif.

MARMARA               Hava Durumu: Az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer sisli; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydogudan 2 ila 4, sabah 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0 m, sabah 1,5 m; Görüs: Iyi.

EGE                          Hava Durumu: Az bulutlu; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydogudan, güneyi kuzeybatidan 4 ila 6, Saroz Körfezi’nde 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5 m; Görüs: Iyi.

AKDENIZ                Hava Durumu: Az bulutlu; Rüzgar: Dogu ve kuzeydogudan 4 ila 6, Antalya Körfezi’nde 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, Antalya Körfezi’nde 1,0 ila 2,0 m; Görüs: Iyi.

VAN GÖLÜ            Hava Durumu: Parçali az bulutlu; Rüzgar: Dogu ve kuzeydogudan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,50m Görüs: Iyi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °