Tarih: 25.10.2021 11:54

METEOROLOJI'DEN KAR UYARISI

Facebook Twitter Linked-in

Meteoroloji Genel Müdürlügünden yapilan uyariya göre, bugün ülkenin kuzey, iç ve bati kesimleri parçali ve yer yer çok bulutlu olacak.

Yagislarin, genellikle yagmur ve saganak, Dogu Karadeniz ile Ordu'nun iç ve yüksek kesimleri ve Ardahan çevrelerinde karla karisik yagmur ve yer yer kar seklinde görülmesi öngörülüyor.

Rüzgarin, genellikle kuzeyli, Güneydogu Anadolu ve Dogu Anadolu'da güneybatili yönlerden hafif, ara sira orta kuvvette, Marmara Bölgesi, Kuzey Ege ve Karadeniz kiyilarinda kuzeyli yönlerden kuvvetli ve yer yer kisa süreli firtina seklinde esecegi öngörülüyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlügü tarafindan yapilan son degerlendirmelere göre bölgelerimizde ki hava durumu ise söyle;

EGE: Parçali, kuzeyi yer yer çok bulutlu, ögle saatlerinden sonra Edremit Körfezi ve Kütahya çevrelerinin yagmur ve saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Rüzgarin, bölgenin kuzey kiyilarinda kuzey, kuzeydogulu yönlerden kuvvetli ve yer yer kisa süreli firtina (40-70 km/sa) seklinde esmesi bekleniyor.


IZMIR °C, 26°C
Az bulutlu, zamanla parçali ve çok bulutlu

KÜTAHYA °C, 19°C
Parçali ve çok bulutlu, ögle saatlerinden sonra saganak yagisli

.

MARMARA: Parçali ve çok bulutlu, bölge genelinin saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin, ögle saatlerinden sonra Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yer yer kuvvetli olmasi bekleniyor. Rüzgarin, kuzey, kuzeydogulu yönlerden kuvvetli ve yer yer kisa süreli firtina (40-70 km/sa) seklinde esmesi bekleniyor.


 

ISTANBUL °C, 15°C
Parçali ve çok bulutlu, sabah ve ögle saatlerinde saganak yagisli
.

KOCAELI °C, 17°C
Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin, ögle saatlerinden sonra merkez ve dogu ilçelerinde yer yer kuvvetli olmasi bekleniyor.

 

AKDENIZ
Az bulutlu ve açik, zamanla iç ve bati kesimlerinin parçali bulutlu geçecegi tahmin ediliyor.

ADANA °C, 28°C
Az bulutlu ve açik

ANTALYA °C, 26°C
Az bulutlu ve açik, zamanla parçali bulutlu

 

IÇ ANADOLU: Az bulutlu, zamanla parçali ve yer yer çok bulutlu, ögle saatlerinden sonra Eskisehir ve Çankiri çevreleri ile Ankara'nin kuzey kesimlerinin yagmur ve saganak yagisli, gece saatlerinden sonra ise Sivas çevrelerinin yagmur ve yüksek kesimlerinin karla karisik yagmur ve kar yagisli geçecegi tahmin ediliyor.
ANKARA °C, 22°C
Az bulutlu, zamanla parçali ve yer yer çok bulutlu, ögle saatlerinden sonra kuzey kesimleri saganak yagisli

ESKISEHIR °C, 17°C
Az bulutlu, zamanla parçali ve yer yer çok bulutlu, ögle saatlerinden sonra saganak yagisli

 

BATI KARADENIZ: Parçali, yer yer çok bulutlu, bölge genelinin aralikli yagmur ve saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin, kiyi kesimlerinde kuvvetli olmasi bekleniyor. Rüzgarin, kuzey ve kuzeybatili yönlerden kuvvetli ve yer yer kisa süreli firtina (40-70 km/sa) seklinde esmesi bekleniyor.

BOLU °C, 17°C
Parçali ve çok bulutlu, ögle saatlerinden sonra yagmur ve saganak yagisli
.

ZONGULDAK °C, 16°C
Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin, ögle saatlerinden sonra kuvvetli olmasi bekleniyor.



ORTA ve DOGU KARADENIZ: Az bulutlu, zamanla parçali ve çok bulutlu, ögle saatlerinden sonra Samsun çevreleri ile zamanla bölge genelinin yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin, genellikle yagmur ve saganak, Dogu Karadeniz ile Ordu'nun iç ve yüksek kesimlerinde karla karisik yagmur ve kar yagisi seklinde görülmesi beklenen yagislarin, Orta ve Dogu Karadeniz kiyilarinda kuvvetli olmasi bekleniyor. Rüzgarin, kuzey ve kuzeybatili yönlerden kuvvetli ve yer yer kisa süreli firtina (40-70 km/sa) seklinde esmesi bekleniyor.

TOKAT °C, 21°C
Az bulutlu, zamanla parçali ve çok bulutlu, aksam saatlerinden itibaren yagmur ve saganak yagisli

TRABZON °C, 19°C
Parçali ve çok bulutlu, aksam saatlerinden itibaren yagmur ve saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin, gece saatlerinde kuvvetli olmasi bekleniyor.

DOGU ANADOLU: Az bulutlu ve açik, zamanla kuzey kesimlerinin parçali ve çok bulutlu, gece saatlerinde Ardahan çevrelerinin yagmur ve karla karisik yagmurlu geçecegi tahmin ediliyor.

MALATYA °C, 22°C
Az bulutlu ve açik, zamanla parçali bulutlu

VAN °C, 16°C
Az bulutlu ve açik



GÜNEYDOGU ANADOLU: Az bulutlu ve açik geçecegi tahmin ediliyor.

DIYARBAKIR °C, 27°C
Az bulutlu ve açik

SANLIURFA °C, 28°C
Az bulutlu ve açik
.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —