Tarih: 18.02.2021 15:51

MHP'LI TAMER OSMANAGAOGLU SERT KONUSTU!

Facebook Twitter Linked-in

Konusmasinda Gara sehitlerini anan Osmanagaoglu; “Kahraman Türk askeri, bebek katillerinin Gara’da Kâbusu olmus, “Türk’e kefen biçenin ölümünün korkunç olacagini” cümle âleme bir kez daha göstermistir.” ifadelerini kullandi. 

“Ne hazindir ki; her dönem ortaya çikan terör seviciler, Türk Ordusunun bombardimani sebebiyle hayatlarini kaybettigi iftirasiyla, bir kez daha ortaya çikmislardir” diyen Osmanagaoglu söyle seslendi: 

“Sehitlerimizin huzurunda; bu milletin birligine, bu devletin dirligine göz dikenlere ilk kursunu sikan Hasan Tahsin’in ölümsüz ruhuyla sesleniyorum: O kursunlari sikan kahpelerden, siktiranlardan, destek olanlardan, kahpelige çanak tutanlardan, lafi evirip çevirip, söze taklalar attirip destek olanlardan, buluta kement atip kartal avina çikanlardan, etrafi sise gömüp kurdu tuzaga düsürmeye kalkanlardan, onlarin agababalarindan, yerli isbirlikçilerinden, disardaki patronlarindan, sirtlarini dayadiklari, silah ve akil aldiklari güya büyük devletlerden hesap sormak, burunlarindan fitil fitil getirmek, gök kubbeyi baslarina yikmak, dünyayi onlara dar etmek, kendi kanlarindan bogmak boynumuzun borcu, aldigimiz nefesin diyetidir!”

Türk milletinin kederine ortak olma serefine nail olmayan hainler,Türk milletinin gösterdigi onurlu durusu gösteremeyen haysiyetsizler,Türk Devletinin kararli mücadelesine omuz vermekten imtina eden korkaklar dün oldugu gibi bugün de vardir.Evet; tercih buhrani yasayan bu sekilsizlerin bir kismi dagdadir. Bir kismi sehirdedir, bir kismi da çok daha yakinimizdadir! 

Bilinmelidir ki; biz bu topraklari kimsenin lütfu ile vatan bellemedik! Masa basinda, bilmem hangi kumarbazin, tilkinin hesabiyla sinirlarimizi çizmedik! Kimsenin inayeti ile kimsenin destegi ile varligimizi garanti altina da almadik! Neyimiz varsa bilegimizin hakkiyla, alnimizin teriyle, öz emegimizle, aklimizla, basiretimizle elde ettik ve kanimizla, canimizla elimizde tuttuk.Bu topraklarin her çakil tasi kiliç hakkimiz, her dagi, her tepesi sehitler diyaridir! Her mevsimi, her rüzgâri, her yagmuru öfkemizdir, sefkatimizdir, gözyasimizdir, hasretimizdir. Kimse zannetmesin ki, vaadimiz, sözümüz geçmiste kalmistir! Bir sehidimizin yerine, bin el onun silahini kavramak için hazirdir! Milyonlarca yürek, kani delice pompalar damarlara, bu vatana akitmak için.

Türk Tabipler Birligine Sert Tepki 

“Türk Tabipler Birligi Merkez Konseyi” adli PKK isbirlikçilerinden tesekkür eden çukur ehlinin, teröristler için yayinladiklari taziye mesajini lanetledigimi, ayaklarimizin altina aldigimizi açik bir sekilde ilan ediyorum. Bu çukur konseyinin mesajini kinayan, lanetleyen, Anadolu’nun birçok noktasindan ses veren doktorlarimizin, Tabip Odalarinin ve onurlu mensuplarinin önünde saygiyla egiliyorum. 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —