Tarih: 22.08.2022 15:19

Millet Bahçesi Için Ilk Kazma Vuruldu, Kurban Kesildi

Facebook Twitter Linked-in

Kadim sehir Bergama için her birisi devasa büyüklükte projeler hazirlayan Belediye Baskani Hakan Kostu'nun vizyon projelerinin basinda gelen Millet Bahçesi için ilk kazma vuruldu.

Insaat temel kazisi için ilk kazmanin vuruldugu törene Belediye Baskanvekili Askin Uyar, Baskan Yardimcisi Cüneyt Umutlu, meclis üyeleri ve isçiler katildi. Kurban kesildi. 

Böylece yaklasik 25 yildir bekleyen, çeyrek asirdir Bergama'da konusulan ilk ihalesi yapilmasina ragmen engellemeler nedeniyle baslanamayan Millet Bahçesi Projesi, zorlu süreçlerin, itirazlarin, mahkemelerin ve bütün engellemelerin ardindan Baskan Hakan Kostu ve ekibinin kararli durusu ile start aldi.


BASKAN KOSTU, "HEMSEHRILERIMIZE SÖZ VERMISTIK VE KAZANAN BERGAMA OLDU"

Kardessehir görüsmeleri ve is birligi toplantisi için Azerbaycan'in Seki kentine giden Belediye Baskani Hakan Kostu Millet Bahçesi Projesi'ne baslanmasi dolayisiyla bir açiklama yapti. Belediye Baskani Kostu yaptigi açiklamasinda; "Çeyrek asirdir, her seçim döneminde konusulan ve konusulmaktan öteye gidilmeyen proje için artik her seyi geride birakip, bugün itibariyle ilk kazmayi vurduk" dedi.


BASKAN KOSTU; “BERGAMA’MIZIN MENFAATI IÇIN YILMADIK”

Basta siyasi saiklerle hareket edenlerin engelleme çabalari olmak üzere, mahkeme süreçleri ve itirazlarla önü kesilmeye çalisilan Millet Bahçesi Projesi'nde Bergama yararinin en üst düzeyde olduguna ve siyasete kurban edilemeyecek kadar büyük bir proje olduguna dikkat çeken Baskan Kostu, "Bergama'mizin büyük çogunlugunun yarari oldugu için, sosyal donati alanlarina çocuklarimizin, gençlerimizin 7'den 77'ye tüm Bergama'mizin ihtiyaci oldugu için kararli bir tutum gösterdik. Hemsehrilerimize verdigimiz sözü yerine getirmek için yilmadik, bizi yildirmaya çalisanlara kulak asmadik. Tüm bu zorlu süreçlerin ardindan kazanan Bergama oldu. Ve bugün itibariyle Millet Bahçemiz insaatina basladik" dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —