Tarih: 03.08.2021 11:45

MILLETIN EKIBI BÖLGE HALKININ YANINDA

Facebook Twitter Linked-in

Aliaga Belediyesi, Marmaris yangin bölgesinde, AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Baskanligi) koordinasyonunda, arazöz ve is makineleriyle hafta sonundan bu yana yangin söndürme ve sogutma çalismalarina destek verirken bu kez de Milletin Ekibi gerek çalisan ekiplere gerekse yöre halkina destek için yangin bölgesinde çalismalara basladi. Aliaga Belediyesi Milletin Ekibi personelleri yangin bölgesinde ihtiyaç duyulan lojistik destek, ihtiyaç malzemelerinin dagitimi, ilk yardim hizmetleri, moral destek çalismalariyla ekiplere ve yöre halkina destek sagliyor.

Aliaga Belediyesi ekipleri Marmaris’te yogun bir sekilde devam eden söndürme ve sogutma çalismalarina destek için yangin bölgesinde arazöz, is makinalari ekip ve ekipmanlariyla görev yapiyor. Günlerdir yangin söndürme çalismalarinda araliksiz görev alan ekiplerin çalismalarina Milletin Ekibi de katildi. Ambulans ve Hasta nakil araçlarinin da bulundugu Milletin Ekibi, yangindan etkilenen bölge halkinin ihtiyaçlarinin karsilanmasi için çalisma yürütüyor. Ekipler, söndürme ekiplerinin çalismalar esnasinda kullanabilecekleri yanmaz eldiven, bot, saglik malzemeleri gibi çesitli acil ihtiyaçlarini karsiliyor.


ILK YARDIM MALZEME TEDARIKLERI ILE LOJISTIK DESTEK

Bölgede görev yapan Aliaga Belediyesi Saglik Hizmetleri Ambulans Servisi, söndürme ekipleri ve bölge halkina ilk yardim malzeme tedarikleri de yapiyor. Ekipler ayrica, ilk yardimin yani sira AFAD koordinesinde dagitim ve tedarik adina her türlü lojistik destek hizmeti veriyor. Ekipler Lojistik destek Malzeme toplanma noktalariyla yangin söndürme ekipleri arasindaki ihtiyaçlari hizla karsilayacak sekilde destek çalismasi yürütüyor.

Öte yandan Aliaga Belediyesi’ne ait ikram araci ise yangin bölgesinde araliksiz olarak, söndürme ekipleri ve vatandaslara çorba, su, çay gibi ikramlarda bulunuyor.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —