MILLETVEKILI SINDIR'IN TIRE ZIYARETINDEN SATIR BASLARI!

MILLETVEKILI SINDIR

Milletvekili Sindir, "Çocuklarimiza en güzel miras, üreten bir Türkiye”

Il ve Ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam eden CHP Izmir Milletvekili Kamil Okyay Sindir, CHP Tire Ilçe Baskanliginin düzenledigi programda Dallik Köyü’nde hemserileriyle bir araya geldi, Ilçe Baskani Hakan Senoyar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte köy meydaninda çocuklara hediyeler dagitti.

“SIZ HEP MUTLU OLUN ÇOCUKLAR!”

CHP Tire Ilçe Baskanligi tarafindan besincisi gerçeklestirilen ‘Çocuklarimiz Gelecegimizdir” etkinligi çerçevesinde Tire Dallik Köyünde yasayan çocuklara kiyafet, ayakkabi, oyuncak ve nutuk hediye edildi. Köy meydaninda hemserileriyle zeybek oynayan daha sonra da köy halkina seslenen Sindir, “Bugün Bereketli topraklarin diyari yesil Tire’deyiz. Izmir’imizin ve Türkiye’mizin gözbebegi ilçemizdeyiz. Biz, topraklarimizi, sularimizi, ormanlarimizi korumak, çocuklarimiza yasanabilir bir dünya birakmak ugruna mücadele ediyor, dogamizin talan edilmemesi için çalisiyoruz. Çocuklarimiza birakacagimiz en güzel mirasin üreten bir Türkiye oldugunu gittigimiz her yerde söylüyoruz. Anadolu’muzun kadim kültürünü yasatmak ve gelecek kusaklara aktarmak hepimizin görevi. Çocuklarimizi mutlu etmek, yüzlerindeki bu tebessüme sahit olmak; insanin yasam azmini arttiriyor. Siz hep mutlu olun çocuklar ve Atamizin kaleme aldigi, tarihimizin önemli dönüm noktasini anlatan Nutuk’u okumayi asla ihmal etmeyin” dedi.

“KARDESÇE YASAM, KALICI BARIS”

Mutlu, huzurlu ve sevgi dolu güzel günlere toplum olarak yeniden ulasacaklarini belirterek sözlerine son veren Sindir, “Salgin belasindan kurtuldugumuz, çiftçimizin, köylümüzün kredi borcu içerisinde yok olmaya yüz tutmadigi, geçimini saglayacak bir üretime devam edebildigi güzel günler mutlaka bizlerin olacak. Üreticilerimizin yasadigi sikintilari, kirsalda yasayan vatandaslarimizin karsi karsiya kaldigi sorunlari el birligi ile çözecegiz. Isçimizin, memurumuzun, emeklimizin, esnafimizin insanca yasayabildigi bir düzeni omuz omuza insa edecegiz. Karanliga, cehalete karsi akil ve bilimin yol göstericiliginde, demokrasiden, baristan, kardeslikten ve özgürlüklerden yana aydinlik güzel bir gelecek için ellerimizi birbirimize kenetleyecegiz. Yurdumuzda, cografyamizda ve tüm dünyada kardesçe yasamin, kalici barisin savunucusu olmaktan karsimizda kim olursa olsun bir adim bile geri atmayacagiz” dedi.