Milli Takim Antrenörleri Çocuklara Yüzme Dersi Verecek

Efes Selçuk Belediyesi ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasinda "Yüzme Bilmeyen Kalmasin” Projesi'nin hayata geçmesi amaciyla bir protokol imzalandi.

Spor 21.07.2022 10:43:02 0
Milli Takim Antrenörleri Çocuklara Yüzme Dersi Verecek

Efes Selçuk Belediyesi ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasinda “Yüzme Bilmeyen Kalmasin” Projesi’nin hayata geçmesi amaciyla bir protokol imzalandi. Imzalanan protokol kapsaminda A Milli Takim ve Fenerbahçe Spor Kulübü A Takim Antrenörleri Türker Oktay ile Bahar Oktay gözetiminde Efes Selçuklu 4- 14 yas arasi çocuklara Belediye Havuzu’nda yaz boyu yüzme dersleri verilecek.  Basvurular 27- 29 Temmuz tarihleri arasinda Belediye Havuzuna yapilacak. Dersler 3 Agustos’ta baslayacak. 


Protokol, Efes Selçuk Belediye Baskani Filiz Ceritoglu Sengel, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüzme Antrenörü Bahar Oktay ve Fenerbahçe Spor Kulübü ve Milli Takim Yüzme Antrenörü Türker Oktay tarafindan baskanlik makaminda imzalandi. 

 Proje ile gelecegin yüzücülerinin Efes Selçuk’tan çikmasini hayal ettiklerini belirten Baskan Ceritoglu Sengel; “Olimpik Performans Spor Kulübü Dernegi ile belediye havuzunda düzenlenecek yüzme kurslari için bir protokol imzaladik. Iki milli yüzme antrenörü ile bu projeyi hazirladik. Insallah Efes Selçuklu çocuklarimiz için çok faydali olur ve Efes Selçuk’ta da bir sürü milli yüzücümüz olur. Destekleri ve is birlikleri için tesekkür ederiz” dedi. 

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüzme Antrenörü Bahar Oktay, projenin Efes Selçuklu çocuklar için yararli olacagina deginerek; “Selçuk’ta da basarili sporcular çikaracagimiza inaniyorum. Bu bir baslangiç adimi oldu bizim için. Selçuk’ta yüzme bilmeyen kalmasin diyoruz” dedi. 

Fenerbahçe Spor Kulübü ve Milli Takim Yüzme Antrenörü Türker Oktay; Biz Olimpik Performans Spor Kulübü’nde yetisen çocuklari Fenerbahçe ve mili takimlara gönderiyoruz.  Selçuk Belediyesi ile de bu yönde bir protokol imzaladik. Gelecegin milli yüzücülerini bulmak için Selçuk’a geldik. Bu bir baslangiç. Bu çalismalari sürekli hale getirmeyi diliyorum” dedi. 


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °