MILYONLARIN GÖZÜ KULAGI YARINKI KABINE TOPLANTISINDA!

1 Mart' ta kontrollü normallesmeye geçtik. Bu hafta ikinci serbest cumartesini yasadik, ancak vaka sayilari artmaya devam ediyor. Üstelik bu artista mutant virüsün de etkisi fazla. Dolayisiyla herkes merak içinde. Yarin yapilacak kabine toplantisindan

Gündem 14.03.2021 18:48:18 0
MILYONLARIN GÖZÜ KULAGI YARINKI KABINE TOPLANTISINDA!

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan baskanliginda yapilacak olan Cumhurbaskanligi Kabinesi’nin öncelikli gündem maddesini 1 Mart’ta baslayan kontrollü normallesme süreci olusturacak. Toplantida koronavirüsün bir yillik süreci ele alinacak. Özellikle mutasyonlu virüsün yarattigi dalgalanma üzerinde durulacak. 

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, daha önceki açiklamalarinda, “verdigimiz kararlarin arkasinda duracagiz, su anda kapanma gündemimizde degil” demis olsa da esnaf huzursuz.

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlari Konfederasyonu (TESK) Baskani Bendevi Palandöken, en son tedbirin kapanma olmasi gerektigi görüsünde:

“Tedbirli süreç devam ediyor. Kontrollü normallesme sürecini iyi götürüyoruz. Esnaf da vatandas da bilinçlendi. Gerekli uyarilari yapiyoruz. Esnafimiz çok duyarli, tedbirlere uyuyoruz. Esnafimiz ‘Bir daha kapanirsak perisan oluruz’ diyor.”



Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °