Minik ögrencilerden Egeli saglik çalisanlarina mektup

Minik ögrencilerden Egeli saglik çalisanlarina mektup

Ege Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi Bashekimligini ziyaret eden Özel Dogal Yasam Kolejinin yönetimi ile ögrencileri, kolejdeki 100 ögrenci tarafindan Egeli saglik çalisanlari için kaleme aldigi mektuplari, Bashekim Prof. Dr. Sezgin Ulukaya'ya tes

Okul yönetimi ve ögrencilere tesekkür eden Prof. Dr. Ulukaya, “Saglik çalisanlari, bu süreçte büyük fedakârliklar yaparak görevlerini en iyi sekilde yerine getirmek için üstün gayretler sergiliyor. Ögrencilerimize ve okul yönetimine mektuplar için tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Ege Üniversitesi Tip Fakültesi (EÜTF) Hastanesi Bashekimligindeki ziyarete, EÜTF Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Sezgin Ulukaya, bashekim yardimcilari, Ege Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörü Prof. Dr. Mine Saran, Özel Dogal Yasam Koleji Genel Müdürü Ümit Türker, okul yönetimi ve ögrenciler katildi. Ögrenciler, kolejdeki 100 ögrenci tarafindan yazilan mektuplari Prof. Dr. Ulukaya’ya takdim etti. Ögrencilere tesekkür edip mektuplardan birini okuyan Prof. Dr. Ulukaya, “Çok duygulandim. Ögrencilerimiz motivasyonumuzu arttirdi. Zorlu bir süreçten geçiyoruz, tüm saglik çalisanlari bu süreçte büyük fedakarliklar yaparak görevlerini en iyi sekilde yerine getirmek için üstün gayretler sergiliyor. Bu çok degerli mektuplari ögrencilerimiz adina çalisanlarimiza ulastiracagiz. En az bizler kadar mutlu olacaklarina inaniyorum. Ögrencilerimize ve okul yönetimine mektuplar için tesekkür ediyoruz” dedi. 

“Çocuklara sosyal sorumluluk bilinci kazandirmaliyiz”

Sosyal sorumluluk bilinci ve toplumsal duyarliligin ilkögretim çagindan baslayarak genç bireylere kazandirilmasi gerektiginin önemine dikkat çeken Prof. Dr. Mine Saran, “Ege Üniversitesi olarak toplumsal faydaya katki sunan, insan odakli çalismalara destek vermeye devam ediyoruz. Içerisinde bulundugumuz salgin süreci olusturdugu sartlar bakimindan hem bireysel hem de toplumsal açidan daha fazla sorumluluk almamiz gereken bir dönemdir. Bu noktada, sorumluluklarinin bilincinde olan genç ögrencilerimizin, zorlu sartlar altinda büyük fedakarliklar gösteren saglik çalisanlarimiza yazdiklari mektuplar ile destek olmalari bizleri çok mutlu etti. Ayrica, bu tarz toplumsal faaliyetler ile ögrencilerine sosyal sorumluluk bilincini kazandirmaya çalisan Dogal Yasam Koleji ögretmenleri ve yönetimini kutlarim. Ilkögretimden yüksekögretim düzeyine kadar kampüs sinirlarinin disina çikarak, içerisinde yasadigimiz toplumun sorunlarinin farkinda ve bu sorunlara çözüm üretmeye odakli egitim ve ögretim faaliyetleri önceligimiz olmalidir” dedi.

Kolejin Genel Müdürü Türker ise ögrencilerin tüm saglik çalisanlarina tesekkür ettigini belirtip, “Kutsal bir meslegi yerine getiren saglik çalisanlarimiza çok deger veriyoruz. Ögrencilerimiz de bu zorlu süreçte saglik çalisanlarimiza moral olmasi için mektup yazdi. Umarim kisa süre içinde bu süreci geride birakir ve normal yasantimiza dönebiliriz” diye konustu.