Tarih: 25.01.2021 12:58

MOBISAD, depremzede ögrencilere tablet dagitti

Facebook Twitter Linked-in

Bayrakli’da gerçeklesen dagitim programina MOBISAD Izmir Temsilcileri Yusuf Gedik, Cengiz Ülkü, Ilkay Bozkan, Kafkas Necan, Mustafa Bayramoglu, Vedat Ece ve Üye Iliskiler Müdürü Nuray Bayraktar katildi. 

MOBISAD Izmir Il Temsilcisi Sözcüsü Yusuf Gedik, “Dernegimiz Telekomünikasyon sektöründeki is insanlarinin kurdugu bir dernek. Dernegimiz bir yandan sektörle ilgili sorunlarin çözümü ile ugrasirken diger taraftan da bu tür sosyal sorumluluk projelerini de yerine getiriyor. Hatirlarsaniz yaz aylarinda Hatay ilimizde meydana gelen yanginda da dernegimiz orada da bir sosyal sorumluluk projesi gerçeklestirdi. O ilimizdeki magduriyet yasayan çocuklara tablet dagitimi gerçeklestirdik. 30 Ekim günü Izmir’de bir deprem yasadik. Depremin yaralari hizlica sarildi ve sarilmaya devam ediyor. Bizde dernegimiz adina kendi ölçümüzde egitimleri yarim kalmamasi için depremden etkilenmis ihtiyaci olan çocuklarimiza tablet dagitimi yapiyoruz. Bu anlamda yaptigimiz sey okyanusta bir damla gibi de olsa bizde hikaye de oldugu gibi deniz yildizini alip okyanusa atiyoruz. Buradaki çocuklarin da teslimat sirasindaki mutlulugunu o heyecanini görünce çok mutlu olduk. Insallah bütün tabletler yerine ulasir. Tablet sahibi kardeslerimizde okurlar ve vatanimiza milletimize hayirli bir vatandas olurlar.” 

Toplam 110 adet tablet dagittiklarini söyleyen Gedik, “Tabletleri belirlerken biraz seçici davrandik. Egitim sirasinda donmamasi için kaliteli bir tablet hediye ettik. Bu bölgedeki okullarla irtibata geçerek ögretmenlerimizden tablete ihtiyaci olan ögrencilerin listelerini olusturduk. Ayrica Kizilay Bornova subesi araciligiyla gelen listedeki ögrencilerimize de tablet dagittik. Emegi geçen herkese tesekkür ederiz”  






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —