Mucize bebek ölmedi, hayata tutundu, büyüdü ve yazar oldu

Mucize bebek ölmedi, hayata tutundu, büyüdü ve yazar oldu

Doktorlarin ölümünü bekledigi mucize bebek, büyüdü ve yazar oldu

Ömer bebek, soguk bir kis günü, beyin kanamasi ve kalbinde yedi delikle dogdu. 86 gün yogun bakimda kaldi. Doktorlarin “Ölümünü bekliyoruz” dedigi Ömer bebek, yogun bakimdan çikmayi basardi. Serebral palsi tanisiyla ailesine kavusan Ömer, büyüdü. Hayal dünyasinin kapilarini asla kapatmayan Ömer, annesinin de tesvikiyle 14 yasinda ilk kitabini yazdi. Lise birinci siniftaki yazar M. Ömer Güngören’in Dervis Aldanmasi isimli romani tükendi ve bugünlerde ikinci baskisi yapiliyor. 

MISTIK ÖGRETILER

Tasavvufa ve tarihe merakli genç yazar M. Ömer Güngören, Çalikusu Yayinlari’ndan çikan romaninda, eskiyalardan kaçarken ormanda kaybolan ve yolu bir dergâha düsen gencin hikayesini anlatiyor. Güngören, modern mistikler için yazdigi romanda, mistik yolculuga baslamaya hazir olanlar ve kendi baslarina yola çikanlar için ilham verici iç görüler sunuyor. Modern hayata karsi mistik gelenekleri yeniden kesfetmemizi saglayan Güngören, ormanda çiktigi maceranin ardindan etrafindaki dünyaya karsi beklenmedik bir bakis açisi kazanarak mistik bir bilgelikle geri dönüyor. 

Gençlerin manevi detoks niyetine okuyabilecegi roman, ruhsal deneyimin, sinirsiz huzurun, nesenin, sevginin ve daha fazlasinin doruklarina ulasmak için yasaminizi dönüstürmenin yolunu gösteriyor.