Muharrem ayini unutulmadi Cemevlerine erzak destegi

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer'in "esit yurttaslik” ilkesi kapsaminda Muharrem ayi öncesinde kentteki cemevlerine erzak destegi verildi.

Yerel 28.07.2022 11:17:43 0
Muharrem ayini unutulmadi Cemevlerine erzak destegi

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer’in “esit yurttaslik” ilkesi kapsaminda Muharrem ayi öncesinde kentteki cemevlerine erzak destegi verildi. Izmir Büyüksehir Belediyesi Izmir’deki 8 cemevine iftar için 2 bin 100 kisilik yemeklik malzeme dagitti.

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer’in “esit yurttaslik” ilkesiyle çalismalarini sürdüren Izmir Büyüksehir Belediyesi, Muharrem ayi öncesi için kentteki cemevlerine erzak destegi verdi. Gültepe, Çigli EVKA 2, Güzelbahçe, Harmandali, Küçük Çigli, Limontepe, Menemen Asarlik ve Uzundere’deki 8 cemevine iftar için 2 bin 100 kisilik yemeklik malzeme ulastirildi.


“Lokmamizi paylasmak istedik”

Izmir Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Ulas Aydin “Baskanimiz Sayin Tunç Soyer’in sosyal belediyecilik anlayisiyla Izmir’deki her bir yurttasimizi merkezimize alarak var gücümüzle çalisiyoruz. Muharrem ayi manevi olarak yogun duygularin yasandigi bir ay. Bir nebze de olsa yurttaslarimiza katki sunabilmek, çorbamizi, lokmamizi paylasmak istedik. Izmir Büyüksehir Belediyesi olarak her daim yurttaslarimizin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi. 

Izmir Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi Asevleri Sube Müdürlügü ekiplerine ait araçlarla ulastirilan kolilerde kuru fasulye, nohut, yesil mercimek, barbunya, kirmizi mercimek, pirinç, bulgur, arpa sehriye, eriste ve makarna bulunuyor.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °