MUHTARLAR IFTARDA BIR ARAYA GELDI

MUHTARLAR IFTARDA BIR ARAYA GELDI

Gündem 28.12.2020 06:06:49 0
MUHTARLAR IFTARDA BIR ARAYA GELDI

Aliaga Kaymakamligi ile Aliaga Belediyesi tarafindan Ögretmenler Lokali’nde organize edilen programa Aliaga Kaymakami Erhan Günay, Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, kentte görev yapan muhtarlar ve aileleri katildi.

Iftarin ardindan okunan yemek duasi sonrasinda günün anlam ve önemine iliskin konusmalara geçildi.

Ramazan ayinin sevgi, saygi ve paylasma ayi oldugunu ifade eden Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, “Gönül soframizda bugün bizleri yalniz birakmadiginiz için çok tesekkür ederiz. Allah daha nicelerinde bizleri bulusturmayi nasip etsin” dedi.

ALIAGA KAYMAKAMI ERHAN GÜNAY: “MUHTARLARIMIZIN EN ÖNEMLI GÖREVI YARDIMA MUHTAÇ INSANLARIMIZI GÖZETMEK”

Aliaga Kaymakami Erhan Günay ise, “ Birlik ve beraberligimizin her zaman daim olmasini dilegiyle nice Ramazanlarda dostluk, kardeslik ve sevgi baglari çerçevesinde hep birlikte olmayi ümit ediyoruz. Muhtarlarimizin elbette birçok görevi var. Ama Ramazan ayi içerisinde en önemli görevleri mahallelerimizdeki yoksul, fakir ve yardima muhtaç insanlarimizi kollamak ve gözetmek. Burada sizler bu insanlarimizin sorunlarinin çözümleri noktasinda aracilik yaparak gerekli kurumlarimizi bilgilendirmelisiniz. Ramazan ayinin ruhu çerçevesinde hiçbir vatandasimiz bu sofralardan aç kalkmasin” diye ifade etti.

Yogun katilimla gerçeklesen iftar programi çekilen hatira fotografi ile son buldu.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °