MÜZIGIN SAMPIYONLARINDAN BASKAN SERKAN ACAR'A ZIYARET

MÜZIGIN SAMPIYONLARINDAN BASKAN SERKAN ACAR

MÜZIGIN SAMPIYONLARINDAN BASKAN SERKAN ACAR'A ZIYARET

Antalya’da 18-20 Aralik 2019 tarihlerinde düzenlenen ‘eTwinning Türkiye Sarkisini Ariyor’ yarismasinda birinci olarak Aliaga’ya müzik dalinda büyük bir sevinç yasatan Aliaga Gazi Ortaokulu, Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar’a ziyarette bulundu.  

Aliaga Gazi Ortaokulu, Milli Egitim Bakanligi Yenilikçi Egitim Teknolojileri Genel Müdürlügü Ulusal Destek Servisi tarafindan yürütülen eTwinning projesi kapsamindaki ‘Türkiye Sarkisini Ariyor’ yarismasinda ‘Evrensel Bahçe’ sarkisiyla birinci olarak Aliaga’ya büyük bir gurur yasatti. Bestesi Gazi Ortaokulu Müzik Ögretmeni Naile Pak, sözleri ise Nail Pak ile 7’nci sinif ögrencisi Ali Dagdelen’e ait olan ‘Evrensel Bahçe’ sarkisi oylamada en yüksek puani alarak Aliaga’ya bir ilki yasatti. 

Birincilik ödülü ile Aliaga’ya dönen Aliaga Gazi Ortaokulu, Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar’a desteklerinden ötürü tesekkür ziyaretinde bulundu. Baskanlik makaminda gerçeklesen ziyarette Aliaga Gazi Ortaokulu Müdürü Sadettin Çinar, Müzik Ögretmeni Naile Pak, Ingilizce Ögretmeni Mukaddes Sahin, 7’nci sinif ögrencisi Nehir Naz Tüfekçi, Azra Uzun ile 6’nci sinif ögrencisi Eylül Bulunti yer aldi.

ALIAGA BELEDIYE BASKANI SERKAN ACAR: “BASARILARIN ARTARAK DEVAM ETMESINI DILIYORUM”

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, “Elde edilen basaridan ötürü büyük bir onur duyduk. Aliaga’nin tanitimina katki saglayan basarilarin artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

ALIAGA GAZI ORTAOKULU MÜZIK ÖGRETMENI NAILE PAK, “OKUL OLARAK IYI BIR MÜZIK ALTYAPIMIZ VAR”

Aliaga Gazi Ortaokulu olarak 10 yildir eTwinning projeleri ile yakindan ilgilendiklerini belirten Aliaga Gazi Ortaokulu Müzik Ögretmeni Naile Pak, “Okulumuz eTwinning konusunda sürekli olarak Avrupa kalite etiketi aliyor. Suan da Avrupa’da taninan bir okuluz ve bu konuda sertifikalara sahibiz. Türkiye eTwinning’de bu yil 10.yilini kutladi. Okul olarak iyi bir müzik altyapimiz var. 10.yila özel olarak eTwinning müzik yarismasi yapilacagini duydugumuzda yarismaya katilma karari aldik. Yarismaya 120 ögrenci ile hazirlandik. Okul idaresinin destekleri ve ögrencilerimiz arasindaki birliktelik basariyi da beraberinde getirdi” dedi.