Tarih: 28.12.2020 06:06

NADIR NADI KÜTÜPHANESI'NDE KITAP SAYISI 18 BINI ASTI

Facebook Twitter Linked-in

Aliaga Gençlik Merkezi’nin ikinci katinda yepyeni teknolojik donanimlarla birlikte faaliyetlerini sürdüren Aliaga Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi, kitapseverlere ve ögrencilere ev sahipligi yapmaya devam ediyor.

Aliaga Belediyesi'nin 1991 yilindan bugüne sosyal ve kültürel hizmetlerinde önemli bir yer tutan Nadir Nadi Kütüphanesi, Türk ve dünya klasiklerinden seçkin eserleri, tarih, edebiyat, siir, roman, arastirma-inceleme basta olmak üzere birçok farkli konudaki 18 bini askin kitabi bünyesinde barindiriyor. Modern ve konforlu iç dizayni ile vatandaslarina hizmet veren Nadir Nadir Kütüphanesi’nde üye sayisi da 15 bini asti.

ÖGRENCILERE ETÜT DESTEGI

Aliaga Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü bünyesinde bulunan Nadir Nadi Kütüphanesi, lise ve üniversiteye hazirlanan ögrencilere etüt destegi saglamak amaciyla aksamlari 22.00’ye kadar hizmet veriyor. Ögrenciler ve kitapseverler Nadir Nadi Kütüphanesi’nden hafta içi 08.30-22.00 saatleri arasinda, hafta sonlari ise 09.30-22.00 saatleri arasinda faydalanabiliyor. Güncel kaynaklarla desteklenen Nadir Nadi Kütüphanesi’ni ayda yaklasik bin 200 ögrenci aksam saatlerinde etüt için ziyaret ediyor. 

MINIK ÖGRENCILERDEN ZIYARET AKINI

Aliaga Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi, yetiskinlerin yani sira minik ögrencilerin de ziyaret akinina ugruyor. Aliaga sinirlari içerisinde egitim veren anasinifi ve ilkokul ögrencileri gün içerisinde kütüphaneye yaptiklari ziyaretlerle kütüphane ile tanisma firsati da buluyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —